Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha ;) ;)

pyt do WSZECHWIEDZĄCYCH- ciąża?

Polecane posty

Gość gocha ;) ;)

23.09 współżyłam bardzo wczesnie z facetem bez zabezpieczenia. była ok 4 rano, więc lekko zaspani nie pomyśleliśmy o gumkach. seks nie trwał długo, bo poczulismy że dostałam okresu. w ciągu dnia chłopak wyjechał i do tej pory się nie widzieliśmy (związek na odległość). nie było wytrysku ani nic, więc sie nie przejmowałam. bo najważniejsze ze okres jest. jednak dzisiaj zaczęły mi się zawroty głowy, a od tygodnia mam jakby huśtawki nastrojów. myślałam, ze to z powodu nadchodzącej miesiączki. zapomniałam na kilka dni kiedy powinnam dostać, ale dopiero dziś wpadło mi d głowy ze to nie jest chyba normalne. przeanalizowałam dzisiaj wszystko i wyszło mi, że jeszcze miesiąc od seksu nie minął. nie wiem.. może przesadzam. tak jakoś wpadł mi pomysł ciąży do głowy, że zaczełam sie stresować. jak do tej pory uważałam się za osobę dojrzałą, tak teraz nie wiem co o sobie myśleć. jestem srajnie nieodpowiedzialna. może na te zawroty i huśtawki nastrojów mają wpływ inne rzeczy? mianowicie kilka dni temu zaczęłam popalać papierosy. z racji tego, ze wczesniej tego nie praktykowałam, zaciąganie się sprawia że mam zawroty głowy (czuje się wtedy jakbym miała 1 promil). w efekcie, w ciągu 4 dni spaliłam całą paczke. od wczoraj nie wzięłam do ust ani jednej fajki. nie wiem.. to może przez to? przepraszam, ze zadaje takie pytania, ale nie na rękę byłoby mi teraz być w ciąży. ja 19 lat, facet 23. oboje niedojrzali że zdecydowaliśmy się na seks bez zazpieczeń, wiem. ale nie bałam się bo przecież stosunek nie trwał długo, nie bylo wytrysku a dostałam okres. jednak jak wiadomo, w preejakulacie są śladowe ilości plemnikow, ale jednak. mogę byc w ciązy?przejmowac i czy stresować się powinnam robieniem testu.

masz PMS no prostu, dzieciaku. i nie pal fajek, bo będziesz miała za 10 lat tragiczne zmarszczki. a na przyszłość pomyśl o jakimś zabezpieczeniu.

Gość gocha ;) ;)
no i z czego sie śmiejesz? zycze ci zebys tez była/ zeby twoja partnerka byla w takiej sytuacji ;) zobaczysz jak to jest

Gość gocha ;) ;)
trzeba bylo myslec