Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggnbfdnbd

dlaczego jest tak ze ci wszyscy przestepcy i inne psychole maja tyle lasek fanek

Polecane posty

Gość gggggggnbfdnbd

Nie moga się opedzic ciagle od jakichs "niun". A zwykly spokojny przychlast po albo na studiach nie moze sobie znalesc ani jednej? No ok zaraz znajdzie się armia debilek co beda pisac że ci drudzy sa nudni. Tylko że po chuj w takim razie te wszystkie teksty że one chca spokojnego normalnego wrazliwego faceta jak pozniej to jest i tak wszystko o kant chuja rozbic jak tylko natkna się (te same laski wyglaszajace te brednie) na jakiegos macz chama cwaniaka, wtedy klapki na oczy i taka debilka jedna z druga przepadla. Już nie liczy się ci tam pierdolila przez cale zycie i jakie miala wartosci, liczy się że ja dobrze jakis pewny się cwaniak dobrze wydymal. Wtedy taka popierdala po ulicy cala w skowronkach. Sedno- po chuj to cale pierdolenie o fajnym wartosciowym facecie jak to pozniej i tak zawsze idzie się wszystko walic?

Gość vladimir79
babu nie viedza czego chcą

Gość .TTT
bo nie wstydzą się zagadać.

Bo czasem ci 'przestepcy' i 'psychole' tez maja gleboko w sercu poklady uczuc, i tez potrzebuja kobiety, czulosci. Nie wszyscy, ale wiekszosc. Powiem ci z doswiadczenia- mi zawsze podobali sie 'zli' mezczyzni,ale tylko wizualnie, nie planowalam przyszlosci z takim. Dopoki nie poznalam pewnego pana, ktorego wszyscy sie bali, wygladal niezbyt przyjemnie, nie zawsze potrafil powstrzymac newy czy emocje, ale podobalo mi sie to, ze zawsze potrafil mnie obronic, traktowal mnie bardzo dobrze, okazalo sie, ze w glebi jest bardzo uczuciowy, nigdy nie potraktowal mnie zle, ja mialam dobry seks, twardziela, ktory byl dobry tylko dla mnie. Gdzies tam w glebi chyba wiekszosc kobiet chce kogos takiego;) A nie chlopaczka, ktory w razie czego pierwszy ucieknie.

Gość gggggggnbfdnbd
Piszesz że "tacy też chca kobiety" itp.. I przez wlasnie takie myslenie TYLKO TACY maja dziewczyny (jakis paradoks dziwny). Poza tym kto Ci nawtykal że "dobry chlopak" ucieknie pierwszy?? Bzdury. Kolejna bujda jak to że wszyscy polacy to alkoholkicy