Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka.....

Zapraszam do obejrzenia mojej aukcji, Piękne ciuszki dla chłopczyka

Polecane posty

Gość marrynatka
Ciekawe czy też tak wrzeszczycie i wyzywacie przy znajomych, czy tylko wasz zacny poziom wyłazi w zaciszu domowym, nienawidze takich pustych wrzeszczacych ludzi, nie macie ochoty kupować tych ubrań to nie kupujcie, ale po co wyzywacie i obrazacie??? Jeżeli twierdzicie, ze wysyłka za droga, ok ale można to napisać kulturalnie, a nie wyzywajac od złodziejek.

ja się zgadzam, gusta i wymogi sa różne ale po co od razu wyzwiska? mnie się tez te ubranka nie podobają, może to wina zdjęć, nie wiem , ale nie czuję potrzeby wyzywania, jesteście kobietami.

Gość zainteresowana32
A w jakich rozmiarach są te ciuszki? Mój synek jest bardzo mały i ubranka w rozmiarze 62 są dla niego za duże.

Gość .weekendowa kobieta.
,,blond_cizia ok, nikt jej nie kupi, ale to chyba jej problem?" Ja bym sprzedała te ubranka i wzięłabym za nie 180 zł :-) Autorko w tym wydaniu ich nie sprzedasz. Zrób nowe wyraźne zdjęcia , zrób opis i wystaw pojedynczo.

Gość marrynatka
I co ulżyło ci? Pokazalaś swój marny poziom podszywajac się jak gówniarz na lekcji informatyki w podstawówce :o Żegnam.

Gość lo jej
Ubranka są jakie są, może są dobrej jakości, nie wiem. Ale koszt wysyłki to oszustwo i naciąganie

,,buahahahahaaaa W lumpkach za sztukę można zapłacić 2-3 zł, a kg za 20 zł ale np w czwarki a w piątki 10 zł za kg - to do tej co pisała że kg kosztuje 50 zł" Co ty nie powiesz? W dniu dostawy 50 zł , a w piątek to już ścierkę do podłogi możesz kupić , a nie ciuszka w bardzo dobrym stanie, bo do czwartku wszystko jest przebrane.

,,marrynatka Ciekawe czy też tak wrzeszczycie i wyzywacie przy znajomych, czy tylko wasz zacny poziom wyłazi w zaciszu domowym, nienawidze takich pustych wrzeszczacych ludzi, nie macie ochoty kupować tych ubrań to nie kupujcie, ale po co wyzywacie i obrazacie??? Jeżeli twierdzicie, ze wysyłka za droga, ok ale można to napisać kulturalnie, a nie wyzywajac od złodziejek. " Zgadzam się. Autorka ma ,,niski staż " na Allegro, może nie zna cennika Poczty . Przecież można kulturalnie doradzić.

Gość ha to jest wlasnie to
na tym forum wszedzie bogacze, maja piekne kolorowe zycie, a jak co do czego to kazda wie kiedy dostawy sa w lumpeksach ile wszystko kosztuje. A co do tematu, ciuszki jak ciuszki, wiadomo, ze prane, i bez przesady nie sa tragiczne, jak dla mnie normalne ciuszki dla maluszka

Gość buahahahahaaaa
weekendowa kobieto - może u ciebie na wsi tak jest, ja kupuję w srody, czwartki bardzo ładne ciuszki i czasem całą siatkę mam za 10 zł bo to lekkie przecież ubranka,

Ale co to za towar za 20 zł. W hurtowni za 1 kg creamu trzeba zapłacić 35 zł, extra cream lux 65 zł. Chcesz mi powiedzieć , że za 20 zł w sklepie masz super ciuszki? Nie uwierzę w to nigdy, bo sklep musiałby kupić ten towar po 5 zł/ kg. A za 5 zł kupisz stan dobry, a nie idealny.

buahahahahaaaa Mieszkam w dużym mieście

Gość buahahahahaaaa
W dupie mam czy wierzysz. Ja tak kupuję. W dużym miescie w którym lumpeks koło lumpeksu stoi i jakby ceny były jak mówisz to nikt by tam nie kupował

To podaj mi namiar na ten Twój lumpex. Po co mam kupować towar w hurtowni za 35 zł skoro w twoim lumpexie mogę za 10 .

Gość beznadziejny tytul aukcji
nikt tego nie znajdzie po słowach

Gość buahahahahaaaa
żałosna jesteś...w każdym lumpeksie masz tak, że w dzień dostawy za kg płacisz 40 czy 50 zł a z każdym dniem kolejnym taniej.

,,buahahahahaaaa żałosna jesteś...w każdym lumpeksie masz tak, że w dzień dostawy za kg płacisz 40 czy 50 zł a z każdym dniem kolejnym taniej. " Przecież o tym wiem. Tylko już w pierwszym dniu dostawy najlepszy towar jest wykupiony. W piątek już nic ciekawego nie ma. W zasadzie nie interesuje mnie, czy kupujesz po 50, czy 10, czy po 1 zł. Nie znoszę tylko upokarzania ludzi. Siadłyście na Autorkę jak nienormalni i to mi się nie podobało. Tyle w temacie

Gość buahahahahaaaa
Ja nie siadłam, napisałam tylko że drogo, bez wyzwisk itd. Ja akurat kupuję ciuszki w cenie 2-3 zł za sztukę i niektóre nowiutkie jeszcze bo popytu na takie malutkie rzeczy nie ma.

Autorko , jeśli mi prześlesz zdjęcia pojedyncze tych ubranek to ci przygotuję aukcje .Wyślę ci gotowe kody html .

buahahahahaaaa Ale 180 zł to wychodzi 4 zł za szt. Jest kombinezon zimowy za który może dostać śmiało 20-25 zł, drugi biały przejściowy z 15 zł. Owszem w tym stanie ( słabe zdjęcia, marny opis) i koszt wysyłki nie ma szans na sprzedaż.

co by nie powiedziec autorka wystawiła aukcje za drogo gdyby miala licytacje cena nie przekroczylaby 50-70zł

4zl sztuka ale skarpetek czapeczek etc na aukcji sie nie liczy jako szt- to sa zawsze gratisy - pierdolki etc

,,beznadziejny tytul aukcji co by nie powiedziec autorka wystawiła aukcje za drogo gdyby miala licytacje cena nie przekroczylaby 50-70zł" Dlatego tak jak napisałam, cenę 180 zł osiągnie, ale jeśli wystawi pojedynczo

hmmmm- ludzie lubią zestawy

zestawy - w dobrej cenie na dodatek

,,beznadziejny tytul aukcji hmmmm- ludzie lubią zestawy " Lubią, ale te za 70-150 zł. Zdecydowanie lepiej wychodzi sprzedaż na szt, gdyż waha się 80-200 zł za kg. Od prawie 10 lat handluję odzieżą .

I podobnie jak Autorka nie miałam pojęcia o fotografii, o obróbce zdjęć, usuwaniu tła itp :-( Pomoc ( o dziwo) uzyskałam tutaj. To tu dziewczyny tłumaczyły mi krok po kroku , gdzie robię błąd. Jakiego tła użyć.... Jestem im bardzo wdzięczna za cenne rady

Gość iskierka.....
dobry wieczor.... wstawilam tutaj link na aukcje, po to zeby ktos obejrzal i ewentualnie zachecic do kupna, ale wyswiska nie sa tutaj potrzebne. NIestety nie zwracalam uwage na to czy ktos patrzy jakie jest tlo, czy cena za przesylke. moj blad, poniewaz nie orientuje sie w cenach za przesylke. i Ja wystawiajac aukcje zawsze co do ceny za przesylke dogaduje sie juz przez tel. Jak juz jestem z paczka na poczcie wtedy dzownie i mowie ile kosztowala. jakos nie jest mi potrzebne zeby zarabiac na wysylkach. ciuchy nie sa zniszczone moim zdaniem. dlatego podalam nr. kontaktowe ze jak ktos jest zainteresowany moge wyslac zdjecia na email. 200 zl to nie jest dla mnie wysoka cena,poniewaz w tym sa dwa cieple kombinezony + bialo-niebieski typu "mis" jest na troszke cieplesze dni. a koszt za szt. wychodzi maks. 5 zl. czy to duzo?? pozdrawiam tych mniej i bardziej zyczliwych.

Gość kaaasssiiiaaa
autorko wysil się trochę, opisz te ubranka, rozmiary, wymiary, ilość, czego ile jest, które śa wstanie dobrym a ktore w b.dobrym. I obniż cene za wysyłkę, ja jak widze że ktos chce dorobić na przesyłce to od razu zamykam taką aukcję, nawet jak mi sie coś podoba to dla zasady nie kupie.

Gość mam prośbęęę
.weekendowa kobieta. czy mogłabyś mnie nauczyć tego wszystkiego jak wastawić dobre zdjęcie i opis? Pozdrawiam