Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiakZimowychDni

Kto czeka na ZIMĘ?

Polecane posty

Gość ManiakZimowychDni

Czekam na zimę i mam nadzieję, że najnowsze prognozy się spełnią. Mówili, że za tydzień ma być już do minus 5 stopni w nocy, a na Wszystkich Świętych ma spaść śnieg. Nie wierzę w przepowiednie, ale podobno nawet jasnowidz Jackowski przepowiedział, że mają być anomalie pogodowe i by się zgadzało. Nie cierpię takiej pogody, jaką mamy teraz, czyli ostre słońce, duchota i ciepło nieadekwatne do pory roku ( u mnie dzisiaj ponad 20 stopni ). Wy też czekacie na zimę, taką ze śniegiem i mrozem i liczycie, że wreszcie Święta będą białe?

Gość ManiakZimowychDni
nikt?

Gość nieogarniająca sytuacji
nie wiem co jest fajnego w zimie? szczegolnie jak jest -15 i pizga wiatr, a na 8 trzeba dotrzec do pracy lub szkoły. dla was jebane noł lajfy to przeciez dobrze, bo i tak nie wychodzicie z domu śmierdzące paszczury

Gość zażenowany waldemar
też lubie zimę, mam webasto w samochodzie więc poranki mi nie straszne ty tępa kurwo! :classic_cool:

Gość ManiakZimowychDni
Dobra, jednak sfrustrowana już jest, ktoś jeszcze? PS. Nie tylko Ty pracujesz. Niektórzy prócz tego, że pracują muszą jeszcze dotrzeć na studia w każdy weekend.

Gość ManiakZimowychDni
czy na tym forum jest ktoś normalny?

Gość nieogarniająca sytuacji
ja jestem i wypierdalaj.

Gość Dentysta Welcome
Tak, ja czekam na zimę! Na śnieg! Na narty! A zwłaszcza wieczorami jest pięknie, jak lampy świecą i leży śnieg, wiecie o co mi chodzi? :)

Gość ManiakZimowychDni
Dentysta Welcome, albo jak śnieżek prószy wieczorem :) III Nieogarniająca sytuacji - to ty wypierdalaj z mojego tematu jak ci sie coś nie widzi głupia sfrustrowana krowo ;)

Ja czekam na zimę. Lubię nosić kurtkę, szalik i rękawiczki :classic_cool: a uwielbiam, gdy śnieg ''strzela'' mi pod butami... I spacer wieczorny, biało dookoła, świąteczny wystrój i oświetlenie, szum aut... Ach :)