Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edfghjklpouiytrewq

Dlaczego dla kobiet w dzisiejszych czasach nie liczy sie czy facet jest intelige

Polecane posty

Gość Edfghjklpouiytrewq

ntny, czy ma cos ciekawego do powiedzenia tylko liczy sie wyglad, tylko i wylacznie? Jakie ma cialo, ryj itp a ze jest imbecylem o IQ storczyka to juz "oj tam oj tam". No moze liczy sie jeszcze czy umie pierdolic jakies glupoty na poziomie gimnazjum, wtedy taki gosc jest cooool dla lasek ale kazda oczywiscie w necie sie tego wyprze

Gość coner
uściślij czy kodzi Ci o kobiety czy o "Laski" bo to istotna różnica

Gość Edfghjklpouiytrewq
o te i o te. O wszystkie. Wlasciwie teraz to nie ma roznicy czy jakas laleczka po gimnazjum zza lady w spozywczym czy lekarka z 3 specjalizacjami. Wszystkie maja te sama mentalnosc

Gość coner
nie generalizuj, Zapewniam, Cię że nie wszystkie

Gość zdenerwowanytymwszystkim
oj ma być inteligentny, ale w sensie zarobkowym i od czasu do czasu ma im doradzić tak czy inaczej jest to dziwne, bo jak facet mało zarabia to jest zły jak zarabia dużo, to tez jest zły, bo w domu go nie ma tak czy inaczej każdy facet jest zły może zatem dlatego kobiety lubią mieć mężów od zarabiania kasy i tak zwanych "przyjaciół" od... użył bym słowa serca, ale powątpiewam w to, że kobieta je posiada

Gość Edfghjklpouiytrewq
pewnie z doswiadczen i z tego co widzi dookola. Ja mam podobne wnioski

Gość zdenerwowanytymwszystkim
migotka przeczytaj swój nick ze zrozumieniem, użyj resztki szarych komórek, przeanalizuj go biorąc pod uwagę znaczenie i sens poszczególnych słów... złóż je w jedną całość i przeanalizuj raz jeszcze... zastanów się co pomyśli sobie o Tobie ktoś inteligentny, na poziomie, komu nie jest obca moralność, etyka, godność osobista... jak dojdziesz do tego samego wniosku co ja, to zapewniam, że zrozumiesz mój tok myślenia... w co powątpiewam

Gość yutyutytuy
kolejny frustrat, któremu sie wydaje, że jest inteligentny i fascynujący. oświecę cię, że ci ładni są zwykle bardziej inteligentni i maja więcej do powiedzenia niż ty. w dodatku mają urodę. wybór jest prosty. ale oszukuj sie dalej, że ładni faceci, to debile, a ty jesteś taki mądry i cudowny, choć brzydki, a laski puste

Gość coner
przyznaję, że teraz dla większości liczy się kasa i wygląd. Ale naprawdę nie wszyscy tacy są i nie mam na myśli outsider-ów

Gość Avp2
że ładni faceci, to debile, a ty jesteś taki mądry i cudowny, choć brzydki, a laski puste - Ale naprawde cos w tym jest :D:D:D

Gość fernecvaros
One zawsze pierdola ze wyglad sie dla nich nie liczy:)

zdenerwowany - ok, nie wnikam... i napisze tak... - wyglad sie liczy, do jakiego stopnia zalezy od samego zainteresowanego. ale zeby to zrozumiec trzeba spotykac i znac ludzi a nie taplac sie w swoich wyimaginowanym swiecie. ale jesli takie przekonywanie siebie sprawia ze lepiej jest wam znosic bol istnienia - wszystkiego najlepszego.

Gość do migotka
no dla takich pustakow jak ty napewno pasztecie

dla mnie liczy sie tylko czy jest inteligentny i troche cyniczny. Wyglad nie ma zadnego znaczenia, moze wygladac jak maklowicz jak ma jaja i jest pewny siebie. A od zawsze mialam duze powodzenie, wiec nie piszcie ze dla kazdej.

Gość coner
a ja bym dodała: higienę osobistą

Gość Ruda24
Musi być wysoki i przystojny bez tego reszta się nie liczy.

Gość sól aspartamu
Życie jest brutalne.

Gość facet niezbyt przystojny
Już od dawna wiadomo że jak Bóg dał urodę to nie dał rozumu dlatego przystojniacy to w większości pustaki to samo dotyczy ładnych kobiet!

Gość ja tez ich lubie
ja sie wlasnie rozstalam z facetem, ktory byl bardzo przystojny ale mial intelektualne braki, wiec nie generalizuj autorze. kazdy szuka atrakcyjnej drugiej polowy, to odruch pierwotny i nie da sie tego przeskoczyc

Gość facet niezbyt przystojny
Czyli to prawda :)