Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

kobieta powinna mieć prawo do 3 mężów, a facet do posiadania tylko jednej żony

Polecane posty

nosz kurde balans. ­ chyba jestem jedyną naprawdę perwersyjną kafeterianką. wszystkie by tylko z jednym chciały {spioch]

Gość fiku mikuuuuuu
żabciu, napisz jeszcze że marzysz o kobeitach a zostaneisz drugą Siwiec 🖐️

mi się żaby pomysł podoba i użyję swojego całego olbrzymiego autorytetu (:P:P:P)żeby wprowadzić to w życie:P

zaraz tam popędem:P (chociaż nie narzekam:P) podoba mi się ta potrójna kasa :classic_cool:

A ja uważam, że zdrada w małżeństwie powinna być po prostu karana, i to niezależnie czy zdradzi żona czy mąż. Zdrada to niszczenie podstawowej komórki społecznej zapisanej w Konstytucji jaką jest rodzina, a więc jest to działanie wbrew państwu. Za to powinna być odsiadka kilkuletnia a także degradacja społeczna, taka jak np trudności ze znalezieniem pracy po wykonaniu wyroku itp. To tyle w temacie.

:D ja piernicze od zdradzacza się odchodzi i tyle jesli maz ma być mi wierny tylko dlatego, żeby go nie przymkneli np.to ja to pierdolę poza tym wystarczająco twór państwowo- biurokratyczny ingeruje w wolność człowieka- nosz kurwa są jakieś granice zostawcie coś do roboty sumieniu - podobno istnieje...

"A ja uważam, że zdrada w małżeństwie powinna być po prostu karana," ­ nie nadążano by z budową więzień dla kobiet.. :classic_cool:

Gość mi mała ta sama
jestem za ale tylko 3? :)

tylko 3, bo ja więcej na jeden raz nie pomieszczę. nie chcę mieć zajętych rąk :P

Gość mi mała ta sama
ano fakt, niby liczy sie jakosc, a nie ilosc;) ale juz wielkosc/ grubosc liczy sie najbardziej :D

e tam z tą wielkością to mity znałam ja kiedyś jednego niedużego :P wariata:P (pewnie przy imo to był wielkolud) nie narzekałam:P

dziękuję postoję :) jeśli zechcę kogoś pozdrowić zrobię to sama :)

Gość Nocny_Spektator
,,jak to mogliby skakać? każdy miałby jedną żonę, którą musiałby dzielić z dwoma innymi mężczyznami'' Nie wiedziałem, że w populacji homo sapiens przypada trzech mężczyzn na jedną kobietę. Znalazłem natomiast kolejne potwierdzenie, że logika nie jest na ogół waszą najmocniejszą stroną. ;)

przecież logiczne jest, że kobieta może uprawiać seks z trzema facetami naraz. ­ a facet może tylko z jedną kobietą w danej chwili. ­ więc nam się należy trzech partnerów, a wam jedna baba :classic_cool:

żabciu, moim skromnym zdaneim to wątpliwa przyjemność :D co innego ukłąd: jeden masuje stopy, drugi gilga po pleckach, trzeci gdzie indziej

Gość Nocny_Spektator
,,przecież logiczne jest, że kobieta może uprawiać seks z trzema facetami naraz.'' To jedyne logiczne zdanie jakie napisałaś. ;) Podpytaj nauczyciela od matematyki - może on rozwiąże to równanie.

Gość Nocny_Spektator
Podpowiedź: wielożeństwo występujące w niektórych kulturach jest możliwe tylko dlatego, że nie jest regułą i dotyczy nielicznych. ;) Ale kto by tam zastanawiał się nad takimi szczegółami będąc kobietą.

ale człowieku, ja napisałam, że każda powinna mieć prawo do 3 mężów. ­ ale wiele kobiet może mieć jednego lub dwóch, inne - wcale. ­ chyba nie jesteś aż tak ciężkim idiotą, żeby twierdzić, że każda będzie miała trzech? tylu będą miały tylko atrakcyjne i umiejące dobrze gotować :classic_cool: ­ przecież mąż to nie jakiś niewolnik, który kobiecie "przysługuje" z racji prawa.

"żabciu, moim skromnym zdaneim to wątpliwa przyjemność" ­ no proszę, a przez lata wmawia nam, że jest dziewicą :D ­ a ja jeszcze nie miałam threesome :(