Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety na motorach

Kobiety na motorach

Polecane posty

Gość Kobiety na motorach
Heheh też mam duże auto, tak że luz :) A co do wojowniczej księżniczki - nawet mi to do głowy nie przyszło. Atrakcyjnie wyglądają na motocyklach hostessy na targach czy pokazach, bo w kasku to cóż...szału nie ma :)

no popatrz:) jeździj sobie laska nawet kombajnem - jezeli tylko sprawia ci to radość... wcześniejsze wypowiedzi to zgrywa, ale widzę, że nie udało mi się Ciebie zdenerwować. nie będę próbował dalej:) a tak na marginesie...laska prowadząca ciągnik siodłowy - to jest dopiero to

Gość Kobiety na motorach
Jeśli chodzi o ciągnik siodłowy to niestety, tylko 2 razy miałam okazję prowadzić z naczepą oczywiście, raz z ładunkiem, raz bez. Fajna sprawa, ale nie kupię sobie takiego pojazdu żeby do pracy nim jeździć :) Jeśli chodzi o kombajn...kurcze - muszę spróbować :D toż to musi być jazda :)

sam bym chętnie pojeździł, bo z większych atrakcji prowadziłem jedynie autobus. na motocyklu także jeździłem, ale bez uprawnień. po pewnym czasie stwierdziłem że to jednak nie dla mnie, bo jestem na to zbyt popierdolony i najpewniej bym się zabił... nie potrafiłem sobie odmówić prędkości, więc motocykl sprzedałem ...profilatycznie

Gość Kobiety na motorach
Ja dopiero co zrobiłam prawo jazdy na motocykl i próbuję coś kupić, ale w naszym zajebistym kraju same wały, w opisie cud miód a tu jedziesz i totalny szrot, sprzedający nie szanują ludzi, którzy potrafią kawał drogi zrobić żeby przyjechać i obebjrzeć motocykl/auto. Karalne to kurfa powinno być. Ja znów z autobusem jako kierowca nie miałam do czynienia, busy owszem, motocykl, ciężarówka z naczepą, quady, ale wszysto przede mną, nie jestem jeszcze taka stara heh :) Oooo i znajomego mam, który dźwigi posiada - patrz - wczesniej nie pomyślałam :) A jesli chodzi o prędkość...kusi...oj...kusi....

Gość Kobiety na motorach
Na razie żeby nie od razu się zabić Suzuki GS500F, Honda Hornet, ale BMW800F mnie kusi bardzoo,ale to już taki zapierdalacz rasowy jest :)

ok czyli z przytupem. w takim razie, jak to się mówi - szerokości życzę i rozwagi na szosie

Gość Kobiety na motorach
No niestety rozsądna to jestem za bardzo czasem :) wierzę,że nie będę siać postrachu na drodze swoją głupotą a jedynie szlifować kolejne umiejętności :) Tak,że nie uogólniaj tak mocno ;)

Gość mężczyźni i ryby
skąd masz takie upodobania autorko? ktoś z rodziny miał fioła na tym punkcie?

Gość Kobiety na motorach
Moje indywidualne upodobania :)

kobiety na motorach świetna sprawa:) zawsze mi sie podobali motorzyści i to że kobiety tez mają odwagę jeździć na tych bestiach :)