Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizmiz1

Invitro we Wrocławiu, gdzie najlepiej. (ewen co sądzicie o Bocianie w Białymstok

Polecane posty

Gość kizmiz1

Witam, wszystkich i bardzo proszę o inf gdzie najlepiej we Wrocławiu wykonać ten zabieg i jakie są koszty, doświadczenia. Ewentualnie może ktoś wie coś o klinice w Białymstoku - Bocian Pewnie juz nie raz była ta kwestia poruszana, ale aktualnych danych jest mało.

Gość xyz :)
kizmiz1 ja aktualnie jestem w Bocianie. Za niedługo wracam po śnieżynki. Koszta są nieduże - mnie wyniosło ponad 8tys , ale to zależy od organizmu iż koleżankę wyniosło 11tys. Dziewczyna jechała z 2 końca Polski i opłaciło jej się nietylko pod względem finansowym iż wczoraj ogłosiła iż jej się udało. Ogólnie atmosfera jest mega przemiła. Nieczujesz skrępowania. Ja jestem pod okiem dr Grygoruka. Wszyscy walą do Mrugacza, ale ja nienarzekam. Za to mój doktor spokojnie mi wszystko tłumaczy, nieliczy czasu, oddzwania co mile. ja mimo iż jeszcze mi się nieudało wierzę że jestem w dobrych rękach.

Gość kizmiz1
trzymam kciuki i dziękuję za odpowiedź, jestem z Wrocławia, ale jednocześne słyszałam dużo o tym Bocianie się zastanawiam, czy warto jechać, bardzo mi zależy na skuteczności.... niewiem tez za bardzo jak z podrużowaniem...