Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponawiam temate

Ponawiam temat o "robolach"

Polecane posty

Gość dajcie spokój ludzie, teraz
w dobie bezrobocia ludzie chwytaja sie kazdej pracy . Ci z wyzszym też pracują i na budowie i w marketach, na kasach, często też kible myją, więc w czym rzecz ?

Gość ponawiam temate
Heh przynajmniej nie macham łopatą w przeciwieństwe do was, a i kasy (na której zresztą mi nie zależy) mam ze dwa razy tyle co wy widzę w dalszym ciągu sami robole siedzą na moim temacie. A co do pracy biurowej nawet nie będę komentowała bo aż żal :D

Gość dajcie spokój ludzie, teraz
hahahahha! autorka się nie daje za wygraną i dobrze się bawi :D:D X POZDROWIONKA, dzieki za zabawny temat :D

Gość ponawiam temate
Serio nie ma tu ludzi na poziomie, sami robole za przeproszeniem? Nie wspominam o dzenifer i innych idiotkach, ale mam nadzieję że jest jakaś osoba wykształcona na stanowisku, wszyscy kible szorujecie? Chyba że sami studenci na forum, którzy jeszcze nie wkroczyli na ścieżki zawodowej kariery. Jw będę później

Gość Klauodja
Załóż Beatko, jeszcze jakiś fajne prowo ;)

Gość kredka bambino
no na twoim poziomie plytek chodnikowych, to nie ma :D

Co za głupi temat :D Autorze narzekasz na roboli ale w dzisiejszych czasach to jeden z najlepszych dochodowych "zawodów" Pracowałem jako pomocnik na budowie rok temu i zarabiałem 15zł/h w tym robiłem po 10 godzin dziennie łącznie z sobotami i wyciągałem kasę w granicach 3600-4500zł a byłem tam tylko zwykłym kolesiem typu podaj, pozamiataj, przenieś.Dwóch fachowców miało w tej firmie stawkę 18zł/h.Praca nie dość że była fajna bo ciągle pracowało się w innym miejscu to wcale nie było tak ciężko.Wcale nie uważam że ludzie pracujący na budowie upadli nisko, wręcz przeciwnie cenię ich za wysiłek i ciężką pracę i za to mają godnie zapłacone bo im się należy.

Gość Barwy nocy
Dlaczego zakładasz, ze są tu sami robole, bo Ci którzy się wypowiadali bronią ciężko pracujących ludzi? Raczej, samych roboli tutaj nie ma, po prostu ludzie tutaj akceptują fakt, że każdy może inną pracę i pracowwać jak chce, wybacz, ale nie ma miejsca dla samych kierowników, dyrektorów itp. Co nie znaczy że ludzie którzy nie mają takiego wybitnego stanowiska jak Ty są gorsi czy mają nie szanować siebie. Twój temat, tylko daje kolejny dowód na to, że ludzie którzy myślą ,że osiągnęli więcej od innych są zadufani w sobie i bez krzty szacunku dla innych. Co do tych roboli to mój facet robił w wykończeniówce, ale w Irlandii, tam się jednak takich ludzi traktuje lepiej niż u nas w kraju i wypłatę miał tam na równi z pracownikiem urzędu czy biura, a czego się przy okazji nauczył, robimy właśnie remont, wszystkie instalacje wymienił sam, wszystkie ściany zrobił sam, podłogi od zera sam, właściwie całe mieszkanie od zera, hydraulikę i elektrykę, tylko mu paru kolegów pomagało, jak tego potrzebował. Przydaje się jednak robol czasami :) Mam piękne mieszkanie, nie wydałam ani zł na robotników.. Trochę szacunku dla innych życzę. Może kiedyś stracisz swoje super stanowisko i sama będziesz zmuszona pójść na kasę? Wtedy inni będą z Ciebie szydzić, może wtedy się przekonasz, że to jednak może boleć, nigdy nie wiesz co Cię czeka, więc lepiej nie igraj :)

Barwa Nocy Bardzo dobrze to napisałaś.U nas w kraju wszyscy by chcieli by być kierownikami, dyrektorami, prezesami ale jak przyjdzie co do czego to nawet żarówki nie potrafią wymienić :) "Robole" zarabiają więcej niż statystyczny biurokrata i właśnie jak przyjdzie co do czego to taka ciotka z biura ma najwięcej do gadania że ona zarabia 1500 na rekę a "robol" 3.500 na rękę :) W ogóle u nas w kraju są durne stereotypy na temat zawodów wykonywanych dlatego nie lubię rozmawiać na taki temat ale jeśli widzę że ludzie ciężko pracujący godziwie i uczciwie zarabiający są dyskryminowani to nóż w kieszeni się mi otwiera.Na zachodzie takie coś jest nie do pomyślenia, to tylko u nas w kraju są takie prymitywy zakładające takie głupie tematy.

Gość ciekawskaaaaaaa
gdybym była facetam, chciałabym być budowlańcem :P fajan robota i satyfakcja z tego, co robisz :P

Gość Deinoss
ponawiam tema powiem Ci ,że to nie jest brak godności czy honoru jedyna praca bez honoru i godności to praca d***** czyli najstarszy zawód świata chociaż mógłbym także zahaczyć o aktorstwo bo co aktorki mówią i wyczyniają to przegięcie no każda powie "moje ciało to tylko moje narzędzie pracy" ale heh zostańmy przy tym, że praca bez honoru to praca prostytutek abstrahując ludzie pracujący ciężko są godni szacunku i podziwu pisze przyszły mechanik ...