Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponawiam temate

Ponawiam temat o "robolach"

Polecane posty

Gość ponawiam temate

Codzienn widzę owych ludzi i nie mogę ich zrozumieć, pełno w koło facetów na budowie, śmieciarzy i innych mend. Czy oni nie mają godności jak można wykonywać taka pracę :O dobrze że ja żyje w normalnej rodzinie

Gość kippaa
a ty jaką pracę wykonujesz?

Gość ponawiam temate
lepie kotlety w burgerkingu , w przyszlym roku mam awansowac

Gość lkmkl
szczerze ? wole robola z budowy, niż taką ciotę co siedzi na kasie w markecie :D:D X X a tak wogole to słabe prowo :D:D:D::D:D:D:D

siedzenie na kasie niekoniecznie jest "ciotowate", gdyż w przerwach między kasowaniem kasjer musi ciągnąć ciężkie palety z magazynu (załadowane) i wykładać towar, co jest dość ciężka robotą. Tak jest w mniejszych marketach typu polo, biedronka itd., nie wiem, jak jest w dużych.

Gość han anand
robole są COOL męscy i zbudowani .....:D prawdziwi faceci i często wykształceni, bo innej pracy nie ma

Gość ponawiam temate
Pracuje w aptece i dziwię się tym ludziom którzy wykonują te prace. Jasne że gdyby nie miał kto wykonywać tej roboty to świat byłby trochę nie fajny ale no właśnie, dziwię się że można tak nisko upaść by tak "służyć" masakra jakaś. piszecie prowo, pewnie wasi rodzice to ww robole serio przykro mi i nie dziwcie mi się że dla mnie to jakaś masakra, wychowałam się w osiedlu na poziomie

Gość Żelisław, ale ten na kasie
grosze zarobi--- no to ciota ten na budowie ---- czyli męski, więcej i dlatego to prawdziwy face :D

Gość Żelisław, ale ten na kasie
grosze zarobi--- no to ciota ten na budowie ---- czyli męski, więcej i dlatego to prawdziwy face :D

Tak, sporo z tych "roboli" ma mgr albo przynajmniej licencjat/inżyniera. Wiadomo, że nie są to farmaceuci ani informatycy, ale jednak wykształceni ludzie.

Gość faceci z budów są eksta
i tyle. Silni i zarabiaja

Gość kredka bambino
moze i wychowalas sie na osiedlu na poziomie, ale chyba plytek chodnikowych. Pusta lala jestes skoro tak myslisz o ciezko pracujacych ludziach.

Gość zadna gwiazda z tv
nigdy nie zada sie zrobolem, czasem w przyplywie dobrego humoru moze go swym spojrzeniem zaszczycic , to wszystko

Gość kippaa
tak, bo każdy nawet z mega niskim iq może zostać farmaceutą jak ty Poza tym niektórzy lubią pracę fizyczną i np. nie lubią czytać więc nici ze studiów

Gość w dupie mam gwiazdy
z tv, wolę prawdziwych silnych i mądrych mężczyzn, nie imponują mi jakieś cioty z tv

Mi się też nie chce podszywać, ale to prowo, nie ma się czym stresować, tym niemniej może wyniknąć z tego jakaś dyskusja :)

Gość ponawiam temate
No to dalej niech zostaną farmaceutami. Ja uciekam wpadne później, widzę samo oburzenie nie ma tu ludzi na poziomie ? Bez urazy i tak jak pisałam nie gardze nikim tylko nie mogę zrozumieć jak można nie mieć godności wykonywać taka robotę

Gość prowo, ale pogadać można
:D

Gość dffdgfgfhhj
w aptece? to pewnie stoisz ciagle, za 10 lat bedziesz miec paskudne zylaki na nogach hahaha

Gość tak, tak wiemy Drzoano
że to Twoje prowo :D ale co z tego ? temat jak kazdy :D

Ta praca daje znacznie więcej satysfakcji, niż praca w aptece Ja, co prawda, pracuję w wykończeniówce, a nie w budowlance, ale robol, to robol.

Gość To żeś pojechała na maksa!
:-D. Mogłaś chociaż wymyślić, że pracujesz w biurze, na dobrym stanowisku, a tak? Z czym do ludzi? Toż jesteś tylko marnym sprzedawcą witaminek, podpasek i pampersów dla dorosłych. Cóż za prestiż!:-D. Poza tym też śmigasz na kasie:-D. No i w aptece dzisiaj ze średnim już można pracować, nie trzeba być jak dawniej aż magistrem:-P Kończ waść, wstydu oszczędź!:o

Gość rozmywacz, kurna, kumpel
to kupel, jeśli spoko to nie ważne jako profe wykonuje, chodzi o człowieka co ? chyba,że ty sam ich tak segregujesz?

Gość kredka bambino
no zmykaj bo poki co jestes na poziomie naszych butow