Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fubusiowe dziecko

przed chwilą wydawało mi się że ciasto do mnie przemówiło albo

Polecane posty

To tylko śliwa tak głośno się odkleiła od ciasta? Myślicie że ciasto śliwkowe może mówić? Nie mówię że na pewno umie mówić ale może jakieś jedno słowo choć zna?

Gość ja pindole taki interes
może,do mnie własnie przemówiła gruszka/

Wszyscy powinniśmy od czasu do czasu porozmawiać z tym co jemy. Choćby po to by przeprosić za to, że tak musi być, wyjaśnić jak bardzo jest nam przykro, że znajdujemy się na szczycie łańcucha pokarmowego itd. :(

A skąd śliwka może wiedzieć taki rzeczy ? Śliwka nie powinna wypowiadać się na ten temat dopóki nie wyjdzie z drugiej strony. Tylko, że wtedy jej wypowiedź mogłaby wywołać u nas prawdziwą traumę :(

Gość słodziutka vanilla
Do mnie często przemawiały różnego rodzaju sprzęty domowe.Aż.w.końcu okazało się że.... To wina grzybkow halucynkow które co.dzień dodaje do sniadaniowej jajecznicy.

śliwka i jabłka najpiękniej wyglądają upieczone na spodzie ciasta moim zdaniem wszystko co nam smakuje chce nam powiedzieć że nas lubi co do tyłka i odbytu :) która dziewczyna nagra film gdzie wlewa sobie shake'a mlecznego do dupy a pózniej wlewa to z niej do szklanki i pije???

W ogóle kurwa wszystkie filmy z serii ass smoothie są kurwa tylko w 2 minutowych samplach aż kurwica bierze a linki do pełnych filmów z serwerów mają uszkodzone archiwum albo wygasły :(