Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyindywidualizowana.

23-tatki :)

Polecane posty

Gość Wyindywidualizowana.

Hej, mam 23 lata mam męża i dwu letnie dziecko. Piąteczka kto jest ze mną?! Uhh. POZDRAWIAM! Zapraszam do rozmowy o.. czymkolwiek..

To opowiem Wam kawał: W owocowym teatrze występują: Owoc pierwszy: - Jestem kiwi. Co każdego ożywi Owoc drugi: - Jestem cytryna. Lubi mnie rodzina. Owoc trzeci:- Jestem marakuja. Nie wiem, co powiedzieć... ;D;D

Gość dokiomia
hej ja tez mam 23 i meza i dwojke dzieciochow witaj kolezanko heh

dumna. tłumaczę: wyjechałam za granicę. Gdybym dalej studiowała nadal marnowałabym pieniądze rodzicow, ponieważ nie znalazłabym pracy w tym kierunku a studia były dla mnie "przedłużeniem młodości". Teraz robilabym to co robię tylko, że z papierkiem... ;)

a wiecie co mnie najbardziej wkurza? Że od takich osób, które mają dziecko, męża... wszyscy oczekują odpowiedzialności i w ogóle, żeby taka osoba zachowywała się jak stara baba.. I wiecie? nie daleko mi do tego. Bo ciągle tylko-praca-dziecko-praca-dziecko. A ja chciałabym czasem pobyc kobietą i żoną a nie tylko matką... masakra.

było się zabezpieczać no ale z tym rzuceniem studiów to fajny krok jeśli od razu potem masz inną koncepcję np. wyjazd za granicę