Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozumualda

Czy Wy też życzycie

Polecane posty

Gość Rozumualda

Złym ludziom źle ? Ja np. nie życzę im tego, by się zmienili na lepsze etc. tylko życzę im wszystkiego najgorszego i tego samego, co zrobili niewinnym ludziom. Natomiast dobrym ludziom zawsze pomagam i jestem dla nich pomocą/oparciem, kiedy tego potrzebują, a kiedy ktoś zły i o wrednym charakterze mnie poprosi o pomoc to bezceremonialnie i bez skrupułów odmiawiam, ba, nawet cieszę się z tego, że w końcu jest jakaś sprawiedliwość - jestem normalna : O 🖐️ ?

może czujesz złość do nich bo osobiście ktoś ci coś strasznego zrobił?ja tak mam do niektórych inni są mi obojętni tzn.chciałabym by byli lepsi

Gość Rozumualda
No własnie nie... Chodzi o to, że jak np. słyszę gdzieś w TV o tym, że mąż bije żone to życzę mu wszystkiego najgorszego, życzę mu żeby trafił do pudła i żeby to życie było dla niego gorsze od śmierci :O Nie życzę mu, żeby się zmienił, poszedł na terapię etc. A jak widze żebrzące dziecko to jeśli miałabym kase tylko na bilet to wolę iść do domu na piechotę godzinę, niż nie kupić mu czegoś do jedzenia

Gość zbyszzek
tez tak mam i wcale nie sadze by to bytlo cos dziwnego ;D