Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska282

Co czuje facet gdy prz kobiecie drzy i bije mu mocno serce??

Polecane posty

Gość miska282

Boi sie czegos moze ja lubi albo kocha??Wiem,ze to dziwne pytanie ale moze znajde jakas wskazowke.

Gość miska282
niesmialy?zastanowilabym sie nad tym znamy sie juz chwile a on nieraz roztrzesiony jakis,powiem,ze sytuacje mamy skomplokowana

Gość miska282
jarek chcialabym bardzo:)

Gość miska282
jarek..a po alkocholu emocje opadaly czy tez walilo Ci serce jak szalone:))

Gość zenek655415
Drży i bije... Arytmia !

Gość miska282
podzielcie sie doswiadczeniami:))czekam:))

Gość miska282
chyba nie ciekawy ten moj temat bo nie ma nic o pieprzeniu,ze tak elegancko powiem:)

Nie przypominam sobie bym był na jakimś topiku!! Ale dziękuje wiem co to znaczy naprawdę bardzo kochać! Człowiek czuje się taki szczęśliwy radosny i lekki!!

Gość miska282
ale co z moim pytaniem jak dlugo moze facet sie trzasc?:)

Gość miska282
Ale jak poznac,ze facet kocha ale robi zupelnie co innego

Gość miska282
dodam,ze mamy trodna relacje:)

Gość miska282
trudna:)relacje:)

No jeśli facet drży gdy cię przytula i kiedy tuląc się do niego czujesz bicie jego serca to znaczy że jest w tobie zakochany. I właśnie to że może się przytulić sprawia drżenie a co zza tym idzie rytm serca wzrasta!!

A czy dzisiaj takie uczucia istnieją?? Bicie serca i drżenie przy ukochanej osobie kiedyś było coś takiego.Lecz z biegiem czasu takie uczucia zanikają.

Gość miska282
No zanikaja ale jak dlugo mmoga trwac:)

Gość miska282
Czy jest mozliwe,ze moglby byc na tyle nieszczery i falszywy,ze poprostu drzy za strachu.Moze chcialby mniec dwie pieczenie na jednym ogniu.Jak rozpoznac co czuje,moze sam nie wie moze ja tez nie wiem.Dodam niestety,ze on jest w zwiazku i ja tez,cos kiedys zaiskrzylo i ciezko jest od siebie sie odsunac.Pewnie posypia sie obelgi pod moim adresem teraz:)

Gość miska282
To naprawde skomplikowane,duzo by pisac:)

No wiesz to raczej trudno udawać takie drżenie. Musiałby być dobrym Aktorem. Ja napisałem ci na swoim przypadku. Kiedy to kochałem pewną kobietę i takie miałem odczucia gdy tylko pozwoliła mi się przytulić!! Dlaczego miałbym sypać obelgami ?? Po prostu chcesz być szczęśliwa i kochana i to samo dać z siebie.

Gość miska282
Moze od Ciebie sie tego nie spodziewalam,ale sa rozni ludzie sama ze soba sie zle czuje tez.Ale tesknota nie moze minac,jak to mowia zakazany owoc lepiej smakuje,waalcze jak moge:))) bo lwica jestem ale jest ciezko naprawde.

Po prostu ją bardzo kochałem i nigdy tego nie ukrywałem. Niestety była to miłość bez wzajemności. Udawała tylko mojego przyjaciela by zwiększyć moje zaufanie do niej i by osiągnąć swoje zamierzone cele. Ale wierzyć musisz bez względu na wszystko. Gdyż wiara to niesamowita siła.

Gość miska282
Musze konczyc na dzis:)Dzieki za wsparcie.

Gość miska282
Myslisz,ze chcial uciec odemnie zeby nie rozbic mi zwiazku?On zacza sie spotykac ze z inna po okolo miesiacu jak zaiskrzylo miedzy nami.To byla ucieczka ja wiem ale dlaczego jak mamy okazje chociaz sie przytulic czy pogadac to drzy i ucieka mam wrazenie jakby nie wiedzial jak sie zachowac przy kobiecie,A nie znamy sie krotko.Mam dosc bo raz daje sygnaly,ze mu zalezy a raz traktuje obojetnie jak niepowiem kogo i tak wlasnie sie czuje,chociaz on mowi,ze jest inaczej.

Trudno mi cokolwiek powiedzieć o jego zachowaniu??!! Może kiedyś jakaś kobieta go skrzywdziła i teraz ma obawy że to może się powtórzyć. Z jednej strony brakuje mu kobiecego ciepła czy bliskości i zapachu ciała lecz z drugiej coś go blokuje by nie spotkała go przykrość z twojej strony!! Ja to tak widzę ale jak jest naprawdę to nie wiem co go blokuje. Tak jak pisałem na początku. Bicie serca i drżenie przy przytulaniu to oznaka prawdziwej miłości i uczuć. Tak było w moim przypadku ale ludzie są różni i różnie odczuwają miłość.

Gość miska282
Jestem zszokowana chce sie dzis spotkac i pogadac w sumie nie wiem o czym w ogole.Dzieki za wsparcie jarek:)

Spotkać się z nim możesz. Przecież pogadać zawsze można!! Nie masz za co dziękować!! Po prostu podzieliłem się z tobą tym co ja czułem. I jak ja to widzę z boku.

Gość miska282
Rozmowa sie odbyla ale sami niewiemy co to jest.Nie mam pojecia co on czuje w ogole ja sama zreszta tez nie wiem,najprawdopodobniej to jest to,ze zakazany owoc lepiej smakuje.Tak naprawde nie wiem czy zdolalabym zostawic swojego faceta,lepiej chyba bedzie zostawic i zapomniec.Chociaz mysl o tym bardzo boli ledwie dzis sie otrzasnelam,ze trzeba sobie dac spokuj.Co zrobic,zeby zapomniec jak sie nie da,nawet jak jest dla mnie nieprzyjemny to wybaczam i tesknie jak glupia.Widuje go czesto wiec ciagle w moich myslach jest obecny:(Nie da sie tak zyc...Czekam co bedzie dalej:)

mysle ze jak facet drży i bije jego serce jak oszalałe,mocno to wiec jest zakochany..ja tak myśle..ja spotykam sie z takim i jak on przytula sie do mnie to drży i jego serce tak mocno bije ze naprawde cos swiadczy o tym...codziennie do mnie sie odzywa i pisze ze teskni,ze nie moze przestac o mnie myslec i jak sie spotykamy to widac ze zalezy mu na mnie..