Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onahanna

Agresywny pies

Polecane posty

Gość onahanna

Mieszkam w bloku i ostatnio przyszedł do mnie strażnik miejski. Podobno sąsiedzi skarżyli się, że mam agresywnego psa i przez niego nie mogli wejść do klatki. Rzeczywiście, raz wyskoczył mi na klatkę, ale zaraz pobiegłam po niego. Strażnik zobaczył mojego "agresywnego" psa - malutki stary kundelek który łasi się do wszystkich. Mimo to wlepił mi mandat - 100zł. Mogę się jakoś odwołać od tego? Za każdym razem jak sąsiad zadzwoni po straż miejską to wlepią mi mandat nie mając żadnych dowodów?

nie możesz, pies to pies i Twoim zasranym obowiązkiem jest go dopilnować, skoro decydujesz się mieć psa to ponosisz wszelkie tego konsekwencje, a czy piesek łagodny czy nie to nikogo to nie obchodzi

Gość antypsiarz
Wszystkie psy w blokach powinno się uśpić albo wprowadzić podatek za kundla 800 zeta/miesiąc. I żałuje że wrypali ci tylko 100 zł powinni 500 to byś pilnował/pilnowała wszarza.

odwolanie zawsze mozesz napisac co ci szkodzi,i powolac sie na to ze pies nie nalezy do rasy agresywnej ani nie zrobil w trakcie tego wyskoku nikomu krzywdy i ze nastepnym razem podejmiesz sie wiekszej starannosci w upilnowaniu go

Gość antypsiarz
psa złapanego luzem bez właściciela należy zutylizować, załatwia to dwie sprawy jest to kara dla właściciela oraz eliminuje wszarza który w Polsce rozpleniony jest do granic możliwości.

Gość onahanna
Tylko wtedy kiedy on mi uciekł z domu (głowę sobie daję uciąć) nikogo nie było na klatce. Nie uśpię psa, bo jest ze mną już kilka lat i to byłoby niehumanitarne.

Gość antypsiarz
wydasz 130 zł i będziesz żyć czysto i w normalnych warunkach a nie z kundlem roznoszącym zarazki i bakterie. Przemyśl to.

Gość onahanna
Haha lubię tego kundla, nie pozbędę się go jak niechcianej rzeczy. Wszy nie ma, dbam o to.

Gość do antypsiarz
masz 1000000000 % racji. wszyscy co maja psiska powinni płacic 1000 zł co miesiąc na opłacenie ludzi,którzy po tych szczurach będa sprzątać monentalnie by się pospołowi odechciało zwierzat w domu ludzie,którzy maja psy to brudasy

Gość do antypsiarz
widocznie nikt cie w młodości nie kochał i nie okazywał uczuć,skoro potrzebujesz miłosci i oddania od psa. dramat. obserwuję nieraz ludzi na ulicy--niektórzy mają po 2 sztuki;) i jeszcze do nich przemawiają,bo nnie maja do kogo ryja otworzyć.

Gość do antypsiarz
ten wpis o 11.04 był do autorki--rzecz jasna;)

Gość onahanna
Wyluzujcie, sprzątam po nim. Mamy specjalne skrzynki na "niespodzianki" i to dla mnie nie problem. Zresztą mieszkam na parterze. Pytałam o to, czy za każdym razem kiedy mojemu sąsiadowi odbije i naśle na mnie strażników muszę płacić, czy są może jakieś przepisy regulujące tą "agresywność"

Gość antypsiarz
mieszkania po 40-60 mkw w blokach i po dwa psy np. labradory w mieszkaniu jak wchodzę do takiego mieszkania to tak jak do obory, klatki, windy wszystko śmierdzi tym dziadostwem. Jak ci ludzie żyją w takich warunkach ohyda.

Gość idzcie sie wszyscy leczyc
ale na nogi, bo na glowe juz za pozno :O Rownie dobrze kazdy posiadajacy dziecko powinien tyle placic, bo halas, zniszczenia... Teraz piesek Ci uciekl autorko, to przyjelas mandat. Ale jak sie zdarzy taka sytuacja w przyszlosci i bedziesz 100% pewna, ze nic sie nie stalo to odmow przyjecia mandatu i niech sasiad udowadnia przed sadem, ze mialo miejsce zdarzenie.

Gość onahanna
"widocznie nikt cie w młodości nie kochał i nie okazywał uczuć,skoro potrzebujesz miłosci i oddania od psa." Zła analiza. Mam niepełnosprawnego synka i kontakt ze zwierzęciem dobrze działa na niego.

Gość ty jakims masochista jestes
jak chodzisz tam, gdzie tak cierpisz? :D To dopiero dziwne...

Gość do antypsiarz
podejrzewam,ze nawet żrą ze wspólnej miski w ramach miłosci i oddania🖐️

Gość onahanna
W bloku nie tylko ja mam psa i jakoś nikt w nic nie wchodzi na chodnikach. Widać to zależy od ludzi

Gość do antypsiarz
pies się wysra,liże się po dooopie,a potem wskakuje na sofę--coś obrzydliwego. albo jak się otrzepuje po powrocie z deszczu i potem to wszytsko zostaje na scianach:O :O

Gość jaq
ja pierdole, niedziela i pełno zjebów na kafe. skad wy jestescie? w tworkach neta podłączyli??? autorko wez Ty sie nie przejmuj takimi zjebami jak anypsiarz i inne gimbogowna! napisz odwolanie, nic Ci nie szkodzi!

Gość józek i antypsiarz mieszkają
na rzeszowskim wysypisku śmieci, trudno się dziwić, że otaczają ich wszech-panujące fekalia :classic_cool:

Gość mandat zapłacić musisz i
pilnuj go na przyszłośc,żeby nie wymykał się z domu to nie bedziesz miała takich dylematów.

Gość antypsiarz
jaq ty idź wyruch..ć swojego pupila, wszyscy muszą znosić ten syf w blokach i dookoła bo qurwa społeczeństwo nasze jeszcze jak jaskiniowiec ma jakieś atawizmy i musi żyć ze zwierzem jak w jaskini.

Gość antypsiarz
w opozycji do zawszonych właścicieli czworonogów kolekcjonuję ludziki z kasztanów :classic_cool:

Gość jaq
antypsiarz idz sobie jaja wylizać!

Gość antypsiarz
przegryzając z rozkoszą słonecznik w łupinach rozmawiam z nimi o sytuacji na froncie ultralewicy :classic_cool:

Gość antypsiarz
Onanizuję się analnie drewnianą nogą od stołu i wyobrażam sobie wtedy, że ujeżdża mnie dorodny labrador sąsiadki z parteru :classic_cool: