Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onahanna

Agresywny pies

Polecane posty

Gość antypsiarz
jaq widzę że zmierzasz w dyskusji do rzeczowych argumentów, a tak w ogóle to sypiasz z owczarkiem kaukaskim ?

Gość antypsiarz
Jestem bardzo elokwentny, mądry i miły w konwersacji, a poza tym cechooją mnie ogromne umiejętności manualne. Ostatnio jedną ręką wyszyłem flagę byłego Związku Radzieckiego z bujnych kłaków porastających okolice mojej moszny :classic_cool:

Gość powiem wam tak
W 5 klatkowym bloku "mam" chyba 11 psów .... :/

Gość powiem wam tak
Zagęszczenie mieszkańców bloku na metr kwadratowy sprawia, że nie mam pewności, czy współlokatorzy pozwolą mi na uprawianie mojej pasji, którą jest strzykanie rzadkim kałem w ułożone z kolorowanych płatków owsianych konterfekty byłych prezesów rumuńskiego Pen Clubu. Co myślicie?

Gość zasrani psiarze
Się zbuntowali :D

Gość zasrani psiarze
Czasem mam ochotę na coś prozaicznego - udaję się do wrocławskiego zoologa, jeden koniec długiej plastikowej rurki wkładam w wielką strusią kupę, a drugi w usta i nos i inhaluję się gwałtownie, czując jak przybywa mi sił życiowych a na jądrach dostaję gęsiej skórki :classic_cool:

Gość no i co jeszcze powiesz
ble ble ble

Gość mmmmmmmmmmoooooo
Ja to bym wprowadzila calkowity zakaz trzymania psow w blokach. W mojej klatce mieszkaja 44 rodziny, z czego polowa ma psy. Szlag czlowieka trafia jak zaczna wyc po nocy jeden z drugim. Na chodniku trzeba uwazac, zeby w gowno nie wdepnac, bo sraja gdzie popadnie. Powinny byc kary porzadne to wtedy moze by sie wlasciciele odpowiednio zajeli tymi swoimi psiakami.

ble ble ble

Gość ty nie zasługujesz na podszyw
kmiocie :classic_cool: 🖐️

ble ble ble

Gość stop_idiotom!!!!!
"Pedantom" się w dupach poprzewracało. Ja bym się raczej przyjrzała ludziom, którzy wyrzucają śmieci (wszędzie, aby nie do kosza), załatwiają się pod klatkami schodowymi, wymiotują gdzie popadnie (szczególnie po ostrych libacjach), plują czy wydzierają się o każdej porze dnia. To Wam tępe strzały nie przeszkadza? Psy trzymane w bloku? No ja pier** :D Niedługo nie będzie można nawet chomika trzymać w bloku, bo rzekomo się męczy.

Gość stop_idiotom!!!!!
i śmierdzi :D

Gość józek, przed takimi jak ty
zdejmuję psu kaganiec i smycz :classic_cool: bój się klapku :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Nieraz agresja jest wynikiem choroby. Warto wziąć to pod uwagę.

Gość gość
Agresje to maja ludzie na tym forum,a tu czepiaja sie psow.Jak widac lepsi od zwierzat nie jestescie.

Gość juulaa
W Krakowie jest dobry weterynarz, który kompleksowo bada każde zwierze i ma duże doświadczenie. Może w takiej sytuacji do niego się zgłosić ? Gabinet nazywa się Zdowie Pupila. Pani wet pracowała również za granicą, więc wiedze ma ogromną.