Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikitta 87

DO kobitek co maja PARTNERA/MEZA zza granicy !!

Polecane posty

Gość Nikitta 87

jak u was jest wy mieszkace u nich czy oni ^rzeniesli sie do PL?? a jak roznice kulturowe itp?? piszcie :)

Gość frfrancja
Ja mam meza francuza mieszkamy we francji wynajmujemy wspolnie mieszkanie teraz chcemy kupic na wlasnosc. Poznalam go tu przyjechalam do pracy sezonowej i umialam tylko angielski w domu nadala porozumiewamy sie po ang ale ja sie ucze. Jest duzo roznic kulturowych i inne spojrzenie na swiat chociaz my w wielu wzgledach sie zgadzamy ze soba

Gość frfrancja
przyszlego meza mialo byc

Gość Nikitta 87
ja mam narzyczonego Belga :p Poznalismy sie w Polsce, mieszkamy razem roznice kulturowe sa ale chyba jzu sie po tych ponad 2 latach przyzwyczailam, jezyka sie tez ucze bo po studiach chcialabym normalnie pracowac :) :) co do tego to jest jeszcze roznica wieku bo wyszlo tak ze jest 13 lat starszy ale ludzie sa bardzo sypatyczni i wyluzowani wiec nie czuje sie samotna :)

ja mam narzeczonego walijczyka, jestesmy ze soba 5 lat, sama mieszkam w walii ponad 8. nie zauwazam niczego takiego jak "roznice kulturowe", moze mowi w innym jezyku tylko (ktory ja znam zreszta perfekcyjnie). w koncu to ta sama europa..