Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyouyuput

historia Amandy Todd, która popełniła samobójstwo przez swoje nagie fotki

Polecane posty

Gość pyouyuput

Amanda Todd, 15 lat, z Kanady, na video chacie po kilku komplementach pokazała cycki jakiemuś obcemu kolesiowi, po roku koleś się odezwał i zaszantażował żeby pokazała więcej bo jej fotki dostaną znajomi, nie zgodziła się, więc fotki wyciekły do sieci. zaczęła być szykanowana, na fejsie jej pisali żeby się zabiła itp co ostatecznie zrobiła. a i jeszcze w międzyczasie, po zmianie szkoły (przez bycie szykanowaną) dała dupy jakiemuś kolesiowi bo był miły, dziewczyna tego kolesia jej spuściła za to łomot. żal dziewczyny, nie? mam nadzieję, że osoba która te fotki rozesłała, zostanie pociągnięta do odpowiedzialności i poniesie surową karę, mam też nadzieję, że konsekwencje poniosą wszystkie osoby, które np. na fejsie pisały jej żeby się zabiła, namawiały do samobójstwa. mam też nadzieję, że poniosą odpowiedzialność jej rodzice, bo przecież to rodzice są odpowiedzialni za czyny swoich dzieci, prawda? to rodzice powinni NADZOROWAĆ co dzieci robią w internecie, prawda? i co najważniejsze, to rodzice powinni dzieciom wpajać wartości, powinni budować poczucie własnej wartości w tych niewinnych istotach, i nauczyć rozsądku. gdyby ta dziewczyna była tego nauczona, to by przede wszystkim nie rozbierała się przed nieznajomym na jakimś video chacie, przez co by na siebie nie ściągnęła całej tej tragedii. amen.

Gość pyouyuput
i bardzo dobrze, powinien ponieść konsekwencje jak za morderstwo z premedytacją, zaplanowane, bo w istocie tym było to, co zrobił Amandzie

Gość pyouyuput
popełniła błąd, nikt jej nie wybiela, nie o tym mowa, mówię o przyczynach. jakby miała rodziców, którzy potrafili ją czegoś nauczyć, to by tak nie było. dzieci są jak gąbka i nasiąkają wszystkim co ich rodzice im wpajają.

Gość kafeteria jak zawswze
niezawodna :O

Gość saaaaassaaa
po pierwsze byla scierą, po drugie slaba gdyz zwykly patalach doprowadzil ja do smierci. nie zaluje ludzie w ogole, a tym bardziej szmat. niech gnije w spokoju

Gość morrrrrro
Do saaaaassaaa jesteś osobnikiem człekokształtnym pozbawionym uczuć wyższych w dodatku niezbyt rozgarniętym umysłowo, jednak nazwać ciebie bylęciem to obraza dla zwierząt.