Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niez55

Czy jest jeszcze ktoś kto mógłby mi pomóc????Wierzę w ludzi!!!

Polecane posty

To niestety nie bede ogla Ci konkretnie pomoc. Jedyne, co moge polecic na przyszlosc, to zebys nauczyla sie porzadnie jezyka, aby mogl byc Twoim narzedziem pracy. Dobrze opanowany jezyk jest o wiele wiecej wart anizeli kolejny papier o ukonczeniu studiow podyplomowych.

Gość niez55
Dzięki chociaż za chęci, jestem samoukiem i cały czas się uczę, ale żeby tak konkretnie, porządnie to jeszcze niestety nie:( szczerze to nigdy o tym nie myślałam, bo miałam dobrą pracę i nie był mi język potrzebne aż tak biegle, a pieniązki były i mogłam chodzić na kurs i się uczyć...

Stawki "na sluchawkach" w lodzi: bank-od 500zl do 4000 tys i na prawde jak ktps byl zdeterminoeany to mial te 4000zl. srednio ja mialam 1300-1700zl. firma komputerowa nic sie nie sprzedaje ale trzeba znac jezyki to ok 2500-3500 netto.

Autorko, nauka jezyka to dlugoterminowy proces, trzeba sie wykazac determinacja. Szczerże polecam, to inwestycja na cale zycie. Polecam niemiecki, w Szczecinie juz teraz mialabys prace w przynajmniej 3 firmach, u solidnych pracodawcow. Lada mment pojawa sie klejne i beda sie bic o pracownikow.