Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiooioioioioiooi

jak to rozumiec?

Polecane posty

Gość iiooioioioioiooi

Przeczytałam ten krótki artykul : http://dzieci.pl/adviceAid,11597042,cid,1024233,title,Pierwsza-miesiaczka-po-porodzie,porady_artykul.html i nie rozumiem - "m później pojawia się pierwsza miesiączka (nie licząc krwawienia w 6-8 tygodni po porodzie, oczyszczającego macicę), tym późniejsze miesiączkowania są bardziej regularne" Czy to znaczy ze w 6-8 tyg pojawia sie jakies krwaiwienie oczyszczajace macice? bo ja jestem 8 tyg po porodzie, karmie piersia (aczkolwiek czesto odciagam pokarm laktatorem) i wczoraj dostalam krwaiwenie i nie wiem czy to miesiaczka, czy to jakies krwaiwenie oczyszczajace macice? ? ?

Gość iiooioioioioiooi
a tak w ogole to czy karmiac piersia , miesiaczka po 8 tygodniach to cos normalnego?

ja dostałam pierwszą miesiączkę 6 tygodni po porodzie! Tylko pilnuj się teraz, bo to, że karmisz piersią nie oznacza, że nie zajdziesz w ciąże.

Gość iiooioioioioiooi
no wiem, jasne ze sie bede pilnowac

Gość przecież tu jest mowa o
POŁOGU (te wspomniane 6-8 tygodni) to naprawdę takie skomplikowane zwłaszcza dla kogoś kto już urodził choć raz?:O

Gość ioioioioioioioioi
tu jest napisane "nie liczac krwawienia w 6-8 tyg" Powinno chyba byc " nie liczac krwawienia do 6-8 tyg", prawda? wiec nie ublizaj mi, bo to ja umiem czytac ze zrozumieniem, a barany pisza nielogicznie.

Gość marylka b.
Ja mimo regularnego karmienia piersią dostałam @ niecałe 3 miesiące po porodzie.