Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarniaaam

Co jest fajnego w paleniu papierosów? Mam 14 lat i nie rozumiem

Polecane posty

Gość nie ogarniaaam

od miesiąca staram sie ogarnąc co w tym ludzie widzą i pale na kazdej przerwie ale nadal tego nei rozumiem :-o co wy w tym widzicie??

Gość lulll
ja myślę, że ludzie palą, bo inni palą czyli ze względów towarzyskich, a potem się uzależniają xD

jedni dla względów towarzyskich, inni tylko na imprezach, inni chcą zobaczyć tak jak ty co w tym jest a potem sie uzależniają , a jeszcze inni po prostu to lubią...

Gość nikotyna uzależnia i to
właśnie jest fajne. Kiedy jesteś uzależniona od jakiejkolwiek substancji (a nie tylko ją lubisz jak np. coś smacznego do jedzenia) to kontakt z tą substancją wytwarza przyjemność w Twoim mózgu, a bez niej odczuwasz dyskomfort. Obiektywnie to nic fajnego nie ma :)

Gość nie ogarniaaam
no ale ludzi jakoś strasznie to ciągnie, więc musi cos dawać, tak jak alkohol daje faze np.

Gość spokojnie..jeszcze z
dwa latka i ogarniesz

Gość jak to co
jest to odskocznia i zajęcie się papierosem, sama czynnośc sama w sobie jest przerywnikiem i wypełniaczem chodzi tu o ruch ręki skupienie się na dym-dym sam fakt że robisz sobie przerywnik od nauki, od pracy, od jedzenia, od myslenia, od wszystkiego co się powinno wykonać. od gadania, no i względy towarzyskie gdy łączy zajmowanieb się paleniem bo przecież że nie łączy rozmawianie na nijakie tematy a dymek wszystko odsuwa na potem, czyli fajne alibi dla samego siebie a jesli chodzi o uzależnienie, to niekoniecznie musi być uzależnienie od nikotyny a bardziej chodzi o uzaleznienie od czynności

Gość trzeba zrobic tak
Co fajnego w wódce ? nie smakuje, człowiek pieprzy glupoty, przewraca sie i jeszcze ma kaca .

Gość kupson
niektorzy lubia smak ja naprszyklad nie pale na codzien ale jak sie nafuram feta albo zjaram ziolem to pale bo mi smakuje odpreza i bardziej skupiam sie na fazie i wogole mnie palenie odpreza nalogowcem nigdy nie bylem.