Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do moderacji

Dlaczego usuneliscie temat o Nie lubie UK?

Polecane posty

Gość do moderacji

Pogielo was do reszty? Chyba warto, zeby inni sie dowiedzieli kim jest ta ofiara losu zwana Beata Sobczyk. Zastanawiam sie czy moderacja ma rowno pod sufitem...

Gość do moderacji
Ja zakladalam ten temat. Ciekawe czy chociaz zablokowali te jej nicki? Nie rozumiem modki. Usuwa tematy, ktore uznaje za niesluszne, a np. jak dotej pory wszystkie beznadziejne temty Sobczykowej widnialy na naszym watku. I tematy prezesa wertypa tez nie sa usuwane. Dlaczego? Ponawiam prosbe o zablokowanie uzytkownika Beatka s-k, nie lubie uk oraz popieram nie lubie ok w 100%. Nie mam zamiaru czytac wyzwisk od tej wariatki pod swoim i innych adresem.

Gość ccd nc dn cdn cnd cdmc dm
beatka s-k to pusta bura suka---przekonałam się o tym czytając jej ostatni topic,który załozyła mówiła,że ma zdjęcia ofiar ze smolenska i kazała podawać maile to bedzie wysyłala--a potem nabijała się z kazdego,kto wysłał.

Gość do moderacji
Pewnie i tak za chwile usuna ten temat. Ale wazne, ze chociaz czesc stalych uzytkownikow tego watku dowiedziala sie kim jest ta wariatka. Jej obecnosc stala sie nie do zniesienia.

Gość kredka bambino
no co wy, serio? Beatka to nie lubie uk?

Gość wryyyyydjjjja
Tak, nie lubie uk to Beatka s-k, czyli BEATA SOBCZYK heheh :)

Gość do moderacji
Beatko, przestan udawac wieksza idiotke niz nia jestes. Trzeba bylo sie bardziej pilnowac, ale tak to jest jak sie ma kilka nickow roznej plci i raz sie udaje mezczyzne a potem znowu jest sie kobieta. A na tym handlu terrierkami zarabiasz ta oszalamiajaca kwote 2000 zl? buhahahah :D :D :D

Gość mmmm1234
jazdy sobie urządzała, wierszyki pisała o zdesperowanej, madzie, styczniowym, numerowej... ta laska jest jakaś chora na chuj ona tak pisze?

Gość kredka bambino
no prosze, co za psikus...Ciekawa jestem kto ja zdemaskowal i jak

a ja sie nawet ciesze że uważacie mnie za nią gorzej jakbyście poznali moją prawdziwą tożsamość ale niestety nie poznacie :)

Gość kredka bambino
ojej juz sie boimy. Pewnie jestes szpiegiem z krainy deszczowcow albo innym pokemonem :D

Gość nie wszystkie
Dlaczego usunęli? Tytuł mówi sam za siebie. Siejesz propagandę.

Gość nie wszystkie
aha nielubieuk to jakaś wariatka ok

a co to za propagande sieje pisze jak w anglii jest dziadowskie życie i wyzysk kapitalistyczny. którzy to parszywi kapitaliści bogacą sie tam kosztem wyzysku zwykłych ludzi.

Gość nie wszystkie
Oj jakie pokrzywdzone biedactwo. Dalej uważam, że siejesz propagandę. Każdy żyje tam gdzie się jemu podoba, a Ty szukasz tylko powodów,żeby się z kimś pokłócić i tyle.

Gość nekubfjlqv
odezwala sie konkubina powiedziala co wiedziala gdzie jest twoje szacowne grono?????

Gość za 12 min
oczywiscie,ze jest wyzysk kapitalisttyczny w UK. w USA, na calym swiecie tak bylo od poczatku kapitalizmu, kiedys byl bardzo krwawy, teraz jest bardziej ucywilizowany, ale w krajach 3 swiata gdzie czesto nie ma odpwiedniej reuglacji nadal jest krwawo ale twierdzenie, ze w UK wiekszy wyzysk kapitalistyczny niz w PL jest smiezne. W UK zmienily sie regulacje prawne na luzniejsze jezeli chodzi o prawo pracy, ale pracownicy nadal sa w miare chronieni. W Polsce z jakiegos powodu jest prawie samowolka i prawo pracy jest tak nagiete by firmy byly zabezpieczone i mogly wykorzystywac pracownikow Rodzaje umow o prace sa tak wykreowane by wycisnac z pracownikow jak najwiecej sokow i w razie potrzeby wypluc ich bez klopotow

Gość gienek dzis nie pije
wypraszam sobie takie oszczerstwa, wszystkie poematy na kafeterii o zecie, wezu zbozowym, zdesperowanej, nielubieuk sa mojego autorstwa!!!! a nie zadnej beaty!!!!

Gość za 12 min
nielubieuk na poczatku myslalam, ze jestes bardzo sfrustrowana osoba, ktora nie miala zbyt duzego potencjalu by poradzic sobie na emigracji. ale az tak glupich i sfrustrowanych ludzi nie ma, by poswiecac godziny na pisanie wyssanych z palca glupot Dlatego podekjrzewam, ze jestes kims z grona kafe. Podejrzewam, ze moderacja procz obowiazku moderowania ma wpisane w obowiazkach twoerzenie projektow, ktore wzbudzaja kontrowersje. Dzieki temu kafe jest bardziej popularne>>>wiecej sie dzieje>>>>wiecej ludzi sie udziela>>>>wiecej uderzen na stronie>>>wieksze zyski od reklamodawcow

haha, jestem bardzo ciekawa jak to sie dzieje, ze ludzie z kafe moga wierzyc i sami sobie wkrecac tego typu teorie spiskowe :D a powracajac do temtau osoba o nicku nie lubie uk cierpi na chorobe psychiczna zwana obsesja: http://pl.wikipedia.org/wiki/Obsesja takie osoby powinno sie leczyc.

Gość Dronvncvnjbcocbglnc
W Anglii zle nie jest ;) ludzie nie interesuja sie tak bardzo czyims zyciem, zajmuja sie swoimi sprawami i biznesem, dlatego maja pieniadze itp. itd. tylko brac przyklad. Jak ktos zyje bez slubu kilka lub kilkanascie lat nawet w malej miejscowosci to sasiedzi nie patrza sie jak pojebani i nie pytaja glupio ;)

Dokładnie ale Polacy którzy g.... mają ponieważ nie znają języka bardzo lubią interesować się czyimś życiem. Tacy żyją w Polskich Gettach. Poloty wręcz uwielbiają. Kto ile zarabia, skąd ma pieniądze, czy żyje na dodatkach itp.

ciesze sie ze nie mieszkam w kraju gdzie slub traktowany jest jako powod do dumy :D

Dokładnie w Polsce dla katoliczek wyznacznikiem statusu życia jest ślub. Widocznie boli was że Plenerowa żona ma faceta i jest szczęśliwa. Nie musi martwić się co wrzuci do garnka czy zostanie jej coś do pierwszego. Wsza chamstwo nie zna granic. Tylko mało inteligentnych stać kto z kim żyje czy jest gejem czy nie.