Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prime

Dziwne zachowanie byłego

Polecane posty

Gość Prime

Otóż byliśmy ze sobą ponad pół roku, ja 25 lat, on 33 lata. Cudowny, szczęśliwy związek do czasu. Po pół roku zaczęło się między nami psuć, nie mogliśmy się kompletnie dogadać, sprzeczaliśmy się o pierdoły. On zadecydował żeby się rozstać, na początku cierpiałam strasznie, chciałam to ratować, pracować nad sobą ale on nie chciał, zrozumiałam że nie to NIE i powoli zaczęłam się ogarniać. Nie narzucałam się, nie wydzwaniałam, dałam mu to czego chciał czyli święty spokój. Niestety mieszkamy blisko siebie i prawie codziennie na siebie wpadamy. On unika mnie jak ognia, udaje że mnie nie widzi, zamyka się w domu. Ale wczoraj przesadził... Poszłam do baru naszego wspólnego znajomego na koncert, siedziałam z kolegami, on podszedł, przywitał się z każdym z nich a do mnie nie powiedział nawet "cześć", nawet na mnie nie spojrzał. Ja nie robię z siebie idiotki i zawsze go witam z uśmiechem, bo nie rozstaliśmy się w gniewie, zachowuję się normalnie w przeciwieństwie do niego. Niech mi to ktoś wyjaśni...

Gość :}
no po jaka cholere znowu zakladasz ten atemat? ludzie ci chyba odpowiedzieli nie? bo jest dzieckiem i urażona została jego meskie ego. koniec.