Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam zapytać czy

MK GOLIŃSCY znacie tę firmę? kupujecie ich ubranka dla dzieci? podobają się Wam?

Polecane posty

Gość chciałam zapytać czy

to polska firma

Gość widzę, że jednak mało kto zna
zastanawiam się skąd takie ceny tych ubranek?

Gość powinnaś być zadowolona
ja mam 2 dresiki tej firmy na sprzedaż, to polska firma i ma porządne i ładne rzeczy, zapraszam: http://allegro.pl/mk-golinscy-welurowy-dres-dla-chlopca-r-74-ideal-i2733046333.html http://allegro.pl/mk-golinscy-welurowy-dres-dla-chlopca-r-74-ideal-i2733003606.html A firmę MINETTI znacie? Też polska marka i porządna.

Gość jak dla mnie ich ceny są
po prostu śmieszne, a estetyka tych ubranek... no cóż... typowe, polskie, beznadzieje:O w życiu nie kupiłabym dziecku takich ubranek wolę amerykańskie

Wójcik, Minetti, Golińscy -- dobre polskie marki, cóż niektórzy "wolą amerykańskie". Cudze chwalicie , swego nie znacie....

Gość grace.
Minetti? Polska marka? to dlaczego z obca brzmi??? :-O - cudze chwalicie, swego nie znacie :-P

a dlaczego jak polskie to beznadzieje ? Dlaczego Amerykańskie jest lepsze :D , czyżby Amerykanki wyróżniały się lepszym wyczuciem stylu ? :D :D :D

Gość fwefwefw
Te dresy z linków to koszmar: odpust, tandeta... po prostu brzydactwa. Nie założyłabym czegoś takiego dziecku nawet gdybym dostała za darmo. Naprawdę zdumiewa mnie że ktoś coś takiego jest w stanie jeszcze wyprodukować a innym zdarzy się kupić.

Gość a to muswzą mi się podobać
bo są POLSKIE?:O litości:O polskie ubranka są po prostu ohydne i też nie założyłabym takich dziecku nawet gdybym dostałą za darmo popatrz na zestaw tej osoby, która wystawiła dresy Golińskich: http://allegro.pl/mega-paka-chlopiec-r-56-68-kombinezon-buciki-i2731073740.html aż roi sie tam od "pięknych" polskich ubranek:O dla mnie to koszmar po prostu i nawet porównania nie ma chociażby z amerykańskim Cartersem i pokrewnym firmom dla porównania: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=carters http://allegro.pl/listing.php/search?string=goli%C5%84scy&category=0&sg=0

te dresy Golińskich UŻYWANE za 25zł?:D dobre sobie:D koleżanko, popatrz na aukcje na, których ludzie wystawiają oryginalne dresy firmowe Puma albo Nike itp. i za jakie kwoty je wystawiają 25 zł za takie coś? :O

kobieto daruj sobie te krytyki, kupiłam te dresy i wiem ile one kosztują. Są jak nowe więc 25zł to 1/4 ich ceny a są prawie idealne. Nie podobają ci się to nie kupuj, idź i zapłać za Pume i ciesz się, że masz "niby lepsze i ładniejsze"

a niby dlaczego miałabym nie wypowiedzieć się na ich temat? Tobie chyba cos sie pomyliło koleżanko, bo tutaj jest forum do dyskusji, a nie od anonsowania się ze swoją sprzedażą

ja tylko odpowiedziałam na pytanie autorki i zaproponowałam, że mam takie ubranka pomijam ten temat bo szkoda słów

ale ja też wypowiedziałam się tylko na temat tych ubranek i ich cen;)

Gość gość
Bardzo fajne ubranka, cena jak dla Mnie super . Ostatnio kupuję też Nicol też niczego sobie i wcale niedrogo. pozdrawiam

Gość edzia7777
Miałam dwa nowe dresiki tej firmy. I jeśli się je pierze w maksymalnie 40 stopniach to ciagle wyglądaja jak nowe. Bardzo dobra jakość materiału jeśli mówimy o welurze (tylko takie kupuje). Porządnie uszyte i wykończone. Jak mam możliwość to kupuje z tej firmy, cena może i spora, ale adekwatna do jakości materiału.

Gość Znając ich
Nazwy Powinnaś być zadowolona itp to właściciele i rodzina która tak ładnie zachwala . Materiały które kupują to 2 i 3 gatunki których nikt nie chce a oni kupują za grosze dlaczego bo to tanie tanie badziewie. Ta firma pada pracownicom zaproponowali 1/2 etatu co 2 na l4 zresztą ich tam 5 jest a zarządzający to totalny FLET Który do sandał ubiera skarpety. Więcej nie będę pisała bo mi czasu szkoda