Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Mam mnóstwo problemów!

Polecane posty

Gość gudgsdfv
jesteś poje­bany, myślałeś o tym żeby iść do psychiatry ?

Brak pracy Brak zdrowia Brak bliskich mi osób Brak wykształcenia (nie mam matury,tytułu technika, prawa, i nie studiuje).

Otóż pod koniec września miałem grype.! To znaczy bolało mnie gardło, głowa. Nawet kości. Odflegmiłem się po jakimś czasie. Później miałem kał i był trochę czerwieni, podejrzewam nawet że to była krew. Ostatni zaczeła mnie boleć lewa strona klatki piersiowej gdy kasze lub oddycham(teraz już nawet nie)albo jak leże na plecach. Co to może wszystko oznaczać.

Kiedyś myślałem że odniose sukces, że będę miał pieniądze,sławe,kariere a co mam. Jedno wielkie gówno. Nawet odwagi nie mam usunąć naszej klasy, facebooka i innych profili na portalach.

Gość l.,
Jasne :/ to ty chyba zyjesz w wielkim odosobnieniu albo nie rozmawiasz z ludźmi.

Gość l.,
ale ogólnie jeśli mam Ci pomóc to proponuję skontaktuj się z tym panem Grigor Szaginian, uzyskasz fachową pomoc :)

Gość akima?
Chłopie Ty ,to nazywasz problemami??? Krew w kale ,to mogą być zwykłe hemoroidy Ból w lewym boku zwykła nerwica

Gość doktorowa :]
Twoje problemy to zdecydowanie efekt złej diety. Tylko i wyłącznie !!!

Hemoroidy??? a skąd się one by u mnie wzieły. Dbam bardzo o higiene? I nawet jak tu do lekarza czy apteki z czymś takim idź? Ale chyba będę musiał się przełamać. Nerwica? A jeśli przy kaszlu mnie to miejsce boli to też może być nerwica? Ja jestem taką osobą która bardzo wszystko przeżywa, nawet płacze po nocy. Myślisz że to może być tylko nerwica?

Gość akima?
A idż...... Nie nudz.

Gość doktorowa :]
Opisane dolegliwości mogą pojawiać się z różnych przyczyn. Są to między innymi: uchyłkowatość jelita grubego, zespół jelita drażliwego, choroby zapalne jelit i inne. Krew w stolcu może oznaczać żylaki odbytu, polipy lub nawet nowotwór. Uważam, że dobrze byłoby wykonać badanie na krew utajoną w stolcu. Jeżeli wynik będzie dodatni to warto pomyśleć o kolonoskopii.

Gość akima?
Kurva nie wytrzymam .Zacznij sobie kopać dół. Ej, a HIV-a może masz ??

Tylko teraz już tej krwi nie ma. Była 2,3 razy. Może jeszcze spróbowa to bolące miejsce nasmarować naproxenem. Może przejdzie. HIV nie mam,nie miałem możliwości się tym zarazić.

Gość furgonetka.,...,,,
idioto jeśli jest krew w stolcu to jest jasne że nie jesz warzyw i wowoców, a pewnie sam chleb, zimionki, mięcho, czyli paskudna dieta na całego.

Gość annia.....................
TAAAAAA naproxenem posmaruj.Dupę Ci wypalI :D:D:D

Miałem na myśli lewą strone klatki piersiowej! Czy na kafe nie ma żadnego lekarza? Owszem.Jej mieso,ziemniaki ale do tego surówke. Dzisiaj jadłem np.boczek smażony z frytkami!