Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LASKA OD GRYCANÓW

NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHAM JEŚĆ

Polecane posty

Gość selena dooo
ale jakie oleje fikolaju??????rrozstepy to moja zmora nie ma sie co dziwic zreszta:P musze uciekac jutro chetnie poczytam bede wdzieczna za kazda wskazowke czym smarowala sie twoja zona i z gory dziekuje Zycze milego wieczorku:)

Gość LASKA OD GRYCANÓW
Jakimi olejami smarowała te rozstępy? Też ich mam w cholere, a zwłaszcza na cyckach.

Gość IU
Poszukajcie na Biochemii Urody, zrób sobie krem i mazidła, tam są różne oleje, na rozstępy też.

Gość FIKOŁAJ
IU-Prostaczką zostałaś nazwana zapewne dlatego, że forma w jakiej piszesz pozosatawia sobie wiel do życzenia. Dziewczyny, poczytajcie w necie o olejach do samrowania ciała, o OCM, o olejowaniu włsoów. Moja żona smaruje się róznymi olejami, od kokosowego po arganowy, orzechowy etc ale myślę, że samo smarowanie bez diety obfitej w warzywa i wowce na surowo nie bedzie takiego efektu, a po za tym trzeba być systematycznym.

Gość oj coś pan kręci panie B
"ale trzeba jakoś się pocieszać co swinki?" :-o

Gość IU
"IU-Prostaczką zostałaś nazwana zapewne dlatego, że forma w jakiej piszesz pozosatawia sobie wiel do życzenia." Twoja pozostawia jeszcze więcej do życzenia, lepiej napraw klawiaturę, albo pisz wolniej, bo ciężko aż się czyta tyle literówek. To co napisałam było poprostu brutalne dla grubych i teraz leje się jad.

Gość FIKOŁAJ
Piszę na szybcika to fakt, ale nie wylewam na innych tony jadu, tylko dlatego, że pewnie sama masz ze sobą problem, myslisz, że pomożesz sobie jak zwyzywasz innych ?

Gość FIKOŁAJ
Prostackie to strasznie. A moje literóweczki to mój znak rozpoznawczy :)

pefnie siedzi tam wielka beka tłuszczu, zakompleksiona z umazana mordą od czekolady i wylewa lawe goryczy na ludzi.

Gość IU
Nie, napisałam to co większość myśli o grubasach, ale nikt nie powie im tego w twarz. Pocieszanie się wcale nie pomoże, do zmian ludzi popycha ostra uwaga, a nie klepanie po główce.

oj załosna jesteś, az strach.

Gość LASKA OD GRYCANÓW
kiwi oglądałam filmik. Szkoda, że nie znam języka, ale przesłanie zrozumiałam.

Gość Jestem_ Kobietą_______________
takich filmików w necie na pęczki.

Gość LASKA OD GRYCANÓW
no, samą prawdę niósł w sobie. Na początku jest ciężko, trzeba się pogodzić ze swoją niewydolnością, ale trzeba próbować to zmienić, upaść ileś tam razy, ale walczyć i się podnosić. Wtedy są efekty i tylko wtedy.

kiwi- no że nie widzę w tym filmie nic wyjątkoweg, czego by nie było na pęczki w necie.

Jestem_ Kobietą_ niech sobie ich jest miliona pęczków :) dla mnie ten jest wyjątkowy i patrząc na tego człowieka wiem że można wszystko, to jest taki mój osobisty motywator i już. To ma byc dla mnie ważne nie dla miliona czyż nie?:)

Gość LASKA OD GRYCANÓW
nie widziałam takich filmów wcześniej a ktoś tu twierdzi że na necie jest ich na pęczki.

a ja nie napisałam, że nie powiwiam takich ludzi, bo podziwiam. Napisałam tylko że widziałam takich filmików wiele, wystrczy wejść na YT.

Gość LASKA OD GRYCANÓW
dla grubasa Mont Everestem może być przejście 3 km do pracy na piechotę. Każdy z nas ma swój system sprawności, wartości, przyzwoitości.

Gość selena dooo
sa jeszcze jakies osoby majace ten problem?

Gość IgorDragonov
A dlaczego gruba musi być gorsza? ;/ Skoro kochasz jeść, to jedz ile chcesz.. I bądź gruba, spróbuj inaczej, zamiast się katować, to polub swoją figurę, polub bycie grubą i swój apetyt. Bo to wcale nie jest złe. I olać wszystkich, którzy twierdzą, że tylko chuda może się podobać. Ja jestem facetem i przepadam za grubymi kobietami (naprawdę grubymi) Więc może spróbuj tej innej drogi.. Swoją drogą- chętnie poznam grubszą dziewczynę, która nie chce wcale się odchudzać i lubi siebie :) Zostawiam maila. johny92@vp.pl