Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia8677

pomocy syn popisał się mazakami

Polecane posty

Gdy poszłam do łazienki nalać wody do kąpieli syn w tym czasie zabrał mazaki od starszego syna i się cały popisał nie wiem co robić to się w ogóle nie zmywa już szorowałam gąbką z mydłem ,płynem do naczyń

Gość spirytusem
:-) i powodzenia

Gość klkkkklllkkkk
Jeśli masz tłusty krem lub wazelinę, to smaruj te ślady i trzyj delikatnie. Powinno zejść

Jak byłam dzieckiem to też się mazakami smarowałyśmy, jak się nie zmyło od razu to zeszło po kilku kąpielach. Mama nie robiła tragedii, a nam nic nie było. Nie wiem, z czego są dzisiejsze mazaki, ale wydaje mi się, że też skóry mu to nie wyżre :)

Gość gwgege
Jeśli masz nieopodal LeClerca, to tam są takie francuskie płyny dla niemowląt, na dziale dziecięcym, które z łatwością zmywają mazaki. Czynny w niedzielę chyba do 20-tej jest LeClerc. Spróbowałabym też czymś tłustym. Może dolej odrobinę oliwy do wody w kąpieli dziecka?

Gość dlabajbaj
Parę dni temu zmywałam pomalowanego syna - uzyłam spirytusu - tylko to było skuteczne. Spirytus szybki paruje - może nie narobi szkód tak małemu dziecku.

Użyłam spirytusu i zeszło jedynie koło oczu ma bo tam akurat spirytusu nie użyje ale i tak dobrze wygląda ;-) dziekuje wam za pomoc kotka klementyna tobie dziękuje za stronkę spryciarze znalazłam tam pare fajnych sposobów