Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hittion

czy sa tu faceci co poza praca w ogole nie spotykaja sie z kolegami?

Polecane posty

Gość hittion
jestem facet 40 lat plus VAT- i nigdy nie doznałem męskiej przyjazni- w pracy nie wdaje sie w zadne blizsze kontakty z kolegami a po pracy odludztwo

Gość hittion
nie interesuje sie sportem , motoryzacją, alkoholu nie lubie więc przesiadywanie w barach odpada-nigdy nie lubiłem facetów

Gość hittion
sram ze smiechu gdy czytamz facetom sa potrzebne spotkania w meskim gronie -wypady, posiady w knajpach, siłownia , klub golfowy tenisowy , wędkarski , łowiecki kręgielnia, oglądanie sportu przed telewizorem, grille - ja tego nie potrzebuje

Gość do autora-----trzeba było ją
jesteś taki jak mój mąż----to ja jestem jego całym światem i przyjaciółką. nie wychodzi nigdzie szwędać sie z kolegami,woli posiedzieć ze mną i z dzieckiem,napić sie wina przy kolacji,porozmwiać,pojśc na wspólny spacer,spotkac sie z rodziną. generalnie--nie utrzymuje kontaktów towarzyskich poza pracą

Gość hittion
masz mądrego męza- tez uwazam ze facet w stałym związku nie powinien spotykac sie z kolegami a baba z kolezankami

Gość jahui
lepiej siedziec w domu niz spotykac sie z kolegami -co wbija noz w plecy

Gość tihuiaa
zero spotkan z kolegami najlepszym przyjacielem towarzyszem powinna byc partnerka