Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka modliszka

bawię się facetami

Polecane posty

mam tak samo, tyle że ja nad tym nie panuję już tak mam, i nie umiem być inna jak biegają za mną i robią dla mnie wszystko ja olewam, gdy oni dają sobie spokój to wtedy mi się coś wkręca, wabię ich i tak w kółko ... czasem aż mi głupio

Gość Ale tylko jeden raz...
,,widzę, że kazdy facet jest jak pies, który poleci za atrakcyjna kobietą jak po sznurku faceci myślą "fiutem' jak widzą kobietę, to zapominają o głoszonych teoriach, wartościach, o rodzinie, wieloletnich związkach to bydlaki, dlatego ja daje im nauczkę'' Wszystko to w zgodzie z prawdą, ale uważaj bo jak trafisz na nieco inteligentniejszego to on się tobą zabawi, a ty potem będziesz uciekać przed dziwnymi spojrzeniami sąsiadów. Bogu dzięki wciąż jeszcze nie wszyscy mężczyźni to idioci.

Gość dawny znajomy
jełopa łatwo sobie wokół palca owinąć:O

Gość modliszka modliszka
cieszę się, że nie jestem sama nadęci faceci, pewni swojej wyjątkowości, którzy mają niejedno na sumieniu powinni dostać za swoje mnie cieszy, kiedy ich partnerki dowiadują się o nas do jednej nawet zadzwoniłam... i udając idiotkę powiedziałam o "naszym uczuciu"

Gość Taka prawda xxx
Jak ktos jest inteligentny, nie ma kompleksow to sie nie musi w to bawic ;)

Gość modliszka modliszka
Ale tylko jeden raz jak masz faceta, to daj namiar, to sie przekonamy myślę o tym, czy zawodowo nie zająć się tzw. "sprawdzaniem " wierności, żeby obalić mit wienych hahaha

Smiesza mnie kobiety ktore daja dupy w "wolnym zwiazku" a potem placza jacy to mezczyzni sa zli. Dobre sobie. Kobieta autorytetem moralnym. :D......

Gość Zacofana Polska
1 na 10 jest wierny ;) wiec twoje sprawdzanie wiernosci byloby potwierdzeniem niewiernosci ;) Jakie to puste ;) po co to jeden z drugim zaklada rodzine itp.

Gość skazana na samotnosc
ja robie to samo, to znaczy ze ten co mnie skrzywdzil, zostawil, wykorzystal, wyrwal moje serce, znaczy to ze go dalej kocham?jak o nim mysle to go wrecz nienawidze,czasami mysle ze nigdy juz nikogo nie pokocham tak jak jego

Gość modliszka modliszka
Tymon naprawdę niczego nie rozumiesz... jeśli idę z którymś do łóżka to, on mi robi dobrze, to ja go "dymam" nie on mnie on się potem łasi i mówi, że tak bardzo kocha a ja gram to oni dają dupy, nie ja

Tak sobie to tlumacz. :) Kobiety sa mistrzyniami w samo-okłamywaniu sie i w samodestrukcji. Jestes zranionym zwierzatkiem.

Gość widziałem takie coś...
Nieźle, nieźle... tyle, że pomysł jest dość stary. Miałem swego czasu tego rodzaju przypadek w okolicy - ponieważ podstawą zaufania jest kontrola, "przykładna żona" chciała sprawdzić swojego męża i podstawiała mu tego rodzaju wynajętą konkurencję. Facet był w porządku, w związku z tym zbył pierwszą, odprawiał też kolejne. Powodzenie u płci przeciwnej podbudowało jego samoocenę i poprawiło mu humor - a za tym przyszła i poprawa relacji w domu. Niestety, cały ten misterny plan wysypał się, kiedy sprawa wyszła na jaw. Skutkiem tego, żona (już upewniona w przykładności męża) straciła go - facet nie był w stanie zaufać jej po takim braku zaufania... Także rada dla ewentualnych zainteresowanych - nieco rozwagi w tym szaleństwie.

Gość aaarwena
w dupe se wsadz tymon te teorie o wykorzystywaniu kobietw lozku, to raczej ciebie cos boli ze wrzucasz dziwne teksty do autorki

Autorka to narcystyczna psychopatka ktora probuje sie dowartosciowac i wziasc odwet na mezczyznach bo jeden ja odtracil. Ciekawe czemu ja porzucil.. moze niemogl juz wytrzymac jej chorych jazd?

Gość aaarwena
stare dziewice najlepiej wiedza co wyrafinowane 🖐️

Gość kari staneek
oj ale rodzice muszą być z ciebie dumni :) z takiego śmiecia coś jednak wyrosło :D

Gość modliszka modliszka
nie wchodzę w relację z facetami, którzy maja dzieci, to jest mój jedyny hamulec nie mam poczucia winy, nie czuje się skrzywdzona, nie potrzebuje prezentów, ktore od nich dostaje, bo mnie na nie stac czasem oddaje je kolezankom

Gość modliszka modliszka
kari stanek rodzice sa ze mnie dumni, bo osiągnęłam sukcesy na wielu polach i jestem niezależna finansowo, mam przyjaciól, rodzinę, jestem lubiana kocham ich przy nich nie gram, jestem miła, przyjacielska, mam poczucie humoru mieszkam w dużym miescie, dużo podrózuje, wiedzą, ze mam spotkania bisnesowe, że czasem sie z kimś spotykam

Gość modliszka modliszka
o tym, że drwię z nadętych facetów wie jedynie mój przyjaciel, robię to, bo nie mam uczuc, wszystko to odbywa się jakby za szklanym ekranem, przemieniam się w modliszke, gdy widzę napalonych idiotów, żeby dać im popalic

Jak mozesz mowic, ze jestes niezalezna finansowo skoro nie masz wlasnej firmy tylko jestes dziwka korporacji? ... :D

Gość modliszka modliszka
jestem niezależna finansowo, choć nie mam własnej firmy dziwi Cię to...

Gość ksiazestefan
moja wspolpracowniczka robi podobnie. tzn nie chodzi do lozka tylko porafi ownac sobie wokol palca nawet najwiekszego skuczybyka. zreszta ja tez ulegam i moglbym dla niej zrobic wszytsko i nawet to jest przyjemne uczucie. zreszta oboje czerpiemy z tego profity bo jestesmy rozliczani z pracy razem wiec jak cos trzeba zalatwic to ona bierze wszystko na siebie i jeszcze nie zdarzylo sie jej potknac ;p

Gość modliszka modliszka
faceci jedzą mi z ręki, nie dlatego, że jestem suką, ale dlatego, że jestem miła i wykorzystuje swoje atuty,

Gość modliszko podaj
sposoby na facetow,mowisz,ze wiesz czego im potrzeba,by ich owinac wokol palca. to ja chce jakies wskazowki :D

Gość kari staneek
oczywiście że twoi rodzice są dumni:D ostatecznie nic ci w życiu nie dali prócz żałosnego kompa i dostępu do internetu:) i na tylu polach się sprawdzasz ,że musisz o tym pisać anonimowo bo twoja wielkość cię poraża :D:D dzieciak pakuj tornister i nie rób żenady :P

Gość modliszka modliszka
jestem zadbana, kompetentna, ale często udaje, że myślę głośno jak rozwiązać jakiś problem, a oni biegną z pomocą, (od prostego odebrania rzeczy z pralni, (bo przecież nie zdążę,) odstawienie samochodu do serwisu ,czy całą masę innych spraw

Gość modliszka modliszka
kari stanek hahaha dobre moze lepiej, żeby było prawdziwe