Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28/32

czy wiazac sie z kims takim? PLIS O POMOC

Polecane posty

Gość 28/32

ja jestem panna bez zobowiazan, on rozwodnik 2 dzieci. ja go lubie, on sie zakochal we mnie. ja chce w zyciu do czegos dojsc np poprzez stala prace on pracuje sezonowo z czego polowe oddaje na alimenty (w rezultacie na nic go nie stac nawet na tanie auto). ja jestem kulturalna, pracuje w biurze itp, on ma szemrane towarzystwo i powiedzmy raz na 3 miesiace chodzi poobijany, z limem pod okiem, z reka w gipsie. juz tyle razy mu mowilam ze nie bedziemy razem ale on twierdzi, ze bezemnie nie ma po co zyc. jak to rozegrac?

Gość Bananaaa
Znalezc normalnego faceta a nie pasozyta, ktorego bedziesz utrzymywac

Gość cARNA ZJAAWA
nad czym sie zastanawiasz..

Gość 28/32
to nie prowo, to realna sytuacja, ktora trwa od jakiegos roku:(

Gość lolita lempiska
zostaw gnoja

Gość 28/32
najgorsze jest to ze on misie zwierzal, ja go pocieszalam itp. on byl w zyciu krzywdzony przez wszystkich lacznie ze swoimi rodzicami (nie klamal) bylam jedyna osoba, ktora okazala mu troche zrozumienia, przytulila gdy plakal. szkoda mi go ale nie chce z nim byc. a on sie tak do mnie przywiazal, ze nie chce mi dac spokoju.

Gość wredniucha4
jak można być z kimś z litości??? chcesz zmarnować sobie życie, żeby gość, (który miał przecież szansę żyć normalnie) poprawił sobie nastrój i zaleczył swoje traumy??? ciekawe, z jakiego powodu był rozwód?

Gość 28/32
rozwod nie z jego winy. zona go zdradzala z presesem firmy aby wskoczyc na lepsze stanowisko. udalo sie jej. on jej i dzieciom zostawil wszystko, wyprowadzil sie z walizka z ubraniami. rozwod za porozumieniem stron aby bylo szybciej. ale to jest dla mnie niewazne bo tak czy inaczej nie chce z nim byc. tylko co zrobic aby on wybil sobie mnie z glowy. mimo wszystko lubie go i chciala bym aby ulozylo mu sie zycie ale z kim innym. w zwiazku z sympatia ktora go darze nie powiem "spier*****j".

ale sie uśmiałam :D ja to on to, ja to on to heh ale pyt czy sie wiązać a w następnym poście nie chce z nim byc heh :D