Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia szkolniaka1

samo do szkoly

Polecane posty

Gość Mamcia szkolniaka1

Czy wasi 1klasisci chodza sami do szkoly?

Gość jak sie pobierzecie i będzie
mój synek zaczął sam chodzić od 4 klasy mimo,ze ma ze 300m

Gość olk
W pierwszej klasie nie ,ale w teraz chodzi jest w 2 klasie.

Gość Stolik do kawy
U nas w szkole jest regulamin ze w 1 i 2 klasie rodzic musi przeprowadzić dziecko, odebrać tez. Nie jest to na rękę rodzica ale takie są przepisy. Od 3 klasy dziecko może samo przychodzić i wychodzić ze szkoły pod warunkiem pisemnego oświadczenia od rodziców. Komentarze w stylu czy podniecasz tez syna są nie na miejscu niektóre szkoły są położone w bardzo niebezpiecznych miejscach

Cały wrzesień prowadziłam i odbierałam dziecko. Od października zaprowadzam ponieważ ma na rano i na dworze jeszcze tak ponuro ale ze szkoły wraca już sam.Nie mamy jakoś daleko,chodnik szeroki,1 przejście na pasach obok szkoły które można ominąć idąc po trawie.

Gość jak sie pobierzecie i będzie
i teraz pełno jest łapciuchów,narkomanów i innych zwyrodnialców. wszak dopalacze są dostępne--przecież to nie narkotyk,prawda???? dziwsz sie,ze prowadzałam go przez 3 lata? wolałam go zaprowadzić i w pracy byc spokojna. ludzie tępi nie myslą o konsekwencjach swoich poczynań i później mają zyciowe dramaty.

Gość pierwszą klasę zaprowadzałam
córkę, dlatego że musiałam, od drugiej klasy chodzi sama do szkoły

Gość jesteś upośledzoana
jak sie pobierzecie i będzie Z takich dzieci jak twoje to lamusy i cioty wyrastają

Pytanie kieruje do mamy która zaprowadzała dziecko do 4 klasy ;) Powiedź tak szczerze! Czy nie śmiali sie dzieciaki z Twojego dziecka że mamusia do 4 klasy prowadziła synka? Dobrze wiemy że dzieciaki są strasznie brutalne co do niektórych kolegów. A tym bardziej że 300 m to mała odległość. Nie odbierz to jako ataku,bo to Twoje dziecko i robiłaś jak uważałaś za słuszne.Mnie tylko ciekawi kwestia kolegów czy nie mieli Twojego dziecka za mamisynka,ciapę itd.

Gość ja swoja
Prowadzam ale jedziemy 10 przystankow a szkola znajduje sie obok glownej ulicy. A na samodzielne chodzenie musi byc pisemna zgoda jak u kolezanki wyzej . Kazdy rodzic ma karte i loguje sie do szkoly jesli chce odebrac dziecko. Corka chodzi do 3 klasy