Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet dupiastej

Analna próba nieco boląca

Polecane posty

Gość ente
paluszek o jakiej rzeczy? na necie akurat ciezko cos znalezc bo sama kiedys szukalam :) sa porady, ale nie majace zastosowania :) zawsze zaboli? jak ktos sie nie umie za to zabrac to tak :) widocznie Ty nie umiesz. czesto uprawiam anal i ani mnie ani jego nie boli :)

Gość bimbrownik
Najklepszy sposóbn żeby facet zrozumiał choć obrydliwy to taki żeby partnerka wsadziła mu palec a potem dildo i wtedy będzie wiedział że boli.

do ente, ja Rozpoczynałem analne igraszki z moją kobietą kilka ładnych latek temu, czytywaliśmy sobie stronkę sexanalny.republika.pl. dobra jest

Gość pride XXL
żeby nie bolało trzeba rozgrzać babkę do granic możliwości. Ja to robię tak, że nawet jak już wydaje się że jest przygotowana nie wchodzę, tylko paluszek i paluszek. Czasem jakiś plug analny. Nawet jak jęczy wypina się znacząco i chce już poczuć kutasa w pupie jeszcze się droczę. Dopiero jak jest już zupełnie zniewolona i rozluźniona, zero odruchów zaciskania, dupka mięciutka, zalewam ją żelem, do środka też, wtedy pomału, coraz głębiej ...

Gość facet dupiastej
ente ma rację są różne strony ale porady wyglądaja naukowo a mi właśnie chodziło o takie praktyczne porady

Co do nawilżenia: Żel k&y. Albo sluz kobiety wmasowany w pupę np po minetce. Generealni to kobieta powinna być strona aktywną w trakcie takiego seksu. Pozycja "na pieska" z tym, że facet nie wykonuje żadnego ruchu a ona rozluźnia i powoli bierze go w siebie i to ona porusza ciałem masując penisa. Facet może przejąć inicjatywę, jak ona tego chce, albo oboje mają już w tym sporą praktykę. Inaczej będzie tragedia: bol, płacz pretensje i niemile wspomnienia. ­ Nie ma nic gorszego niż kretyn co nagle naciera na kobietę w pupę. ­