Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shshsh

zgaga niestrawnosc

Polecane posty

Gość shshsh

witam wszystkich. mam pytanie. jesli mialam zgagi to tylko wtedy kiedy sie w nocy najadlam a rno czulam taki pelny brzuch i pieczenie ale szybko ustepowalo. raczej nie mialam klopotow z zoladkiem. ostatnio zjadlam chipsy i popilam kolą ( zaznaczam ze nigdy mi po tym nic nie bylo) i pod wieczor jak sie naagle zaczela zgaga- znaczy palilo mnie w zoladku, pieklo, czulam sie dziwnie. mnie chcialo mi sie wymiotowac tylko sama zgaga, pieczenie i trwalo do rano dopoki nie wzielam confix. dzisiaj rano mam prawie 37. i takie dziwne uczucie w brzuchu jak by cos tam siedzialo. po tabletce ranigast ktora wzielam na wieczor przeszo. moje pytanie jest czy mial ktos z was cos podobnego? nie wyg;lada mi to n zadna grype bo nie boli mnie zoladek. czy moze jakies badania powinnam wykonac np na helicobacter? pros opowiedz osoby normalne a nie... pozdrawiam

Gość shshsh
p.s zaznaczam ze przebadalam kal na pasozyty i nic nie wyszlo

Gość Zmarźluch
Idź do rodzinnego. Może masz początki refluksu, to taka choroba żołądka, niezdrowe jedzenie ją wzmacnia. Poproś o skierowanie na gastroskopię

Gość shshsh
no tak ale kurcze mam 37... i takie solabienie.... dziwnie jak mialam zgage to szybko przechodzilo a teraz tak caly czas jakbym cos miala i jakby pieklo hmm

Gość Zmarźluch
Moja babcia nazywała coś takiego "gorączką od żołądka" albo "gorączką żołądka". Ale pojęcia nie mam, co to dokłądnie jest...

Gość B.,.,
Dziewczyno ty się nie zastanwaij zbyt wiele, tylko zmień diete, bo się wykończysz.

Gość grybaski )
badania na pasożyty trzeba powtarzac kilka razy bo za pierwszym razem nie zawsze wychodza.

Gość shshsh
no wlasnie badania na pazozty jeszcze powtorze... a z chipsow juz dawno mam zamiar zrezygnowac... tylko do czego ta goraczka i takie dziwne uczucie hmm czy morofologia z ob mi cos pomoze? ob podobno wykrywa jakis stan zapalny?

Gość doktorowa :]
Po za tym myślę, że to nie tylko czipsy mają negatywny wpływ na Twoje zdrowie, ale też inne prdukty, takie jak nadmiar wędliny, mięsa, białej maki, cukru, smaożych potraw itd

Gość cjsuyvcf
Przestan pic wodke po kryjomu

Gość to tak jest jak sie ciagle je
chemie ranigas jest tylko na objawy a nie leczy polecam ostropest albo tabletki na niestrawność firma labofarm to sa zioła które tez zawiera ostropest one lecza dobre terz sa na kaca

Gość shshsh
a no wlasnie dzisiaj juz sie czuje lepiej. z brzuchem jako tako. tylko takie dziwne bulgotanie jest. ale ta goraczka... i jestem oslabiona. od alhokolu to nie jest bo nie pilam. i do dlugo... ranigast mi pomogl. ale to nie leczy