Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 reszta mężczyźni oczywiście 99%:D z wszystkich ludzi żyjących w skrajnej biedzie, nędzy 70% to kobiety,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 co wy na to drogie panie że w waszych rękach znajduje się jedynie 1% bogactwa na ziemi?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Październik 22, 2012 W naszych rękach znajduje się 1% bogactwa na ziemi? Mówisz o swoich jądrach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 nie, wystarczy jesli jeszcze raz przeczytasz co napisałem tym razem z otwatymi oczkami... ale zastanawia mnie czemu pomylalaś o moich jądrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Październik 22, 2012 Może w kontekście tego 1%? Że takie małe? Jarzysz? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Październik 22, 2012 Ziemia=>jądro. Jarzysz? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 to miłe że wyceniłas moje jądra na 1% całego bogactwa na naszej planecie:) masz u mnie duzego plusa:);):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Październik 22, 2012 Jeszcze dwa i wpierdol. Wiem, znam tę bajkę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 nasuwa sie pytanie... a ty ile masz bogactwa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 tyle ile ty i kazdy tu na kafe czyli jakies 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 % ;d chodzi o to że jakby zebrac cały majątek, wszystkie bogactwa ziemi i zsumować to kobiety są właścicielkami 1% całości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite121 Napisano Październik 22, 2012 jądra to jest 1 % bogactwa na ziemi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 zakladajac ze rzeczywiscie mezczyzni maja te 99% to sprawia ze czujesz sie ode mnie bogatszy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 Niestety taka prawda. 98 % pieniedzy ma 1 % ludzi na swiecie. A my mamy marne grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 nie czuje sie bogatszy bo to jest rozłożone:D w ue kobiety zarabiają srednio 14-17% mniej za identyczną prace... tak jak ktos napisał powwuyżej...zdecydowana większość bogactw i majątku na tej planecie ma 1% ludności a z tego 1% ludności kobiety stanowia 1%:P to że ty zarabiasz tyle samo co kowalski albo wiecej nie zaburza tego obrazu. tak poprostu jest:P że kobiety na ziemi posiadają jedynie 1% ziemskich bogactw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 wiec teraz trzeba dazyc do tego zeby byc w tej grupie 1 % ludzi ktorzy posiadaja te 98 % pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 za kazdym facetem ktory posiada bogactwo stoi jakas kobieta ktora go z tego bogactwa doi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 sezonowiec --> takie prawdziwe bogactwo jest ustalone odgornie metryka urodzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlena w czerni Napisano Październik 22, 2012 Tym razem to znowu ja ---> musisz się więc czuć jak skończony frajer będąc w tych 30% skrajnie biednych mężczyzn :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 nie prawda. kazdy moze znalezc sie w tej grupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 sezonowiec --> mowisz o oficjalnej liscie bogaczy czy tej nieoficjalnej? zalezy jak wysoko mierzysz.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 mnie wystarczy milion zl na koncie i staly zysk z biznesow w wysokosci ok 20 tys miesiecznie. duzo nie wymagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 no ale tego chyba nie nazywasz bogactwem.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 pisalem ze nie wymagam duzo. dla mnie to by bylo bogactwo. bo wystarczyloby mi na takie zycie jakie chce prowadzic. poza tym taki majatek moge latwo pomnozyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 no ale wtedy znajdujesz sie wsrod tych 98% biedoty ludzkiej ;) a my tu mowimy o bogactwie a nie o tym ile ci starcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezonowiec Napisano Październik 22, 2012 milion na koncie i biedota. ?? no nie sadze. biedota nie ma oszczednosci a jedynie prace i zrobki ktore wystarczaja od pierwszego do pierwszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 przypomne ci o tym ze temat nie jest o tym ile ty sam kasy uwazasz za bogactwo.. zreszta sam pisales ze 98% pieniedzy ma 1% ludzi na swiecie i z tym milionem zlotych na koncie wierz mi ze nie plasujesz sie w zaden sposob zeby byc wsrod tych 1%.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 ale jej chodzilo że jakbys mil ten 1 milion np wygral w totaka i tak bys był w tych ok 95-99% ludzi których majątek wynosi 2% całości:D bo reszte czyli 98% bogactwa ma ten 1% ludu do ktorego ty bys sie z tym milionem w zlotówkach sie nie zpaisal:D bo tmaci mają bliardy, oficjalne listy forbsa itd niewiele znacza bo to OFICJALNE dchodyD:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Październik 22, 2012 lista forbsa tez jest ograniczona do postaci publicznych, sam pan helu ze swoim majatkiem szacowanym na 300 miliardow zlotych, a za nim gates z odrobinka mniej maja tylko czastke tego co maja prawdziwy bogacze tego swiata. co ja mowie... oni nie maja pieniedzy.. oni te pieniadze drukuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beebeea Napisano Kwiecień 5, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach