Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

na ziemi kobiety posiadają jedynie 1% szeroko rozumianego majątku , bogactwa

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite121
jądra to jest 1 % bogactwa na ziemi ?

zakladajac ze rzeczywiscie mezczyzni maja te 99% to sprawia ze czujesz sie ode mnie bogatszy? :)

Gość sezonowiec
Niestety taka prawda. 98 % pieniedzy ma 1 % ludzi na swiecie. A my mamy marne grosze.

nie czuje sie bogatszy bo to jest rozłożone:D w ue kobiety zarabiają srednio 14-17% mniej za identyczną prace... tak jak ktos napisał powwuyżej...zdecydowana większość bogactw i majątku na tej planecie ma 1% ludności a z tego 1% ludności kobiety stanowia 1%:P to że ty zarabiasz tyle samo co kowalski albo wiecej nie zaburza tego obrazu. tak poprostu jest:P że kobiety na ziemi posiadają jedynie 1% ziemskich bogactw.

Gość sezonowiec
wiec teraz trzeba dazyc do tego zeby byc w tej grupie 1 % ludzi ktorzy posiadaja te 98 % pieniedzy

za kazdym facetem ktory posiada bogactwo stoi jakas kobieta ktora go z tego bogactwa doi ;)

sezonowiec --> takie prawdziwe bogactwo jest ustalone odgornie metryka urodzenia..

Gość marlena w czerni
Tym razem to znowu ja ---> musisz się więc czuć jak skończony frajer będąc w tych 30% skrajnie biednych mężczyzn :)

Gość sezonowiec
nie prawda. kazdy moze znalezc sie w tej grupie

sezonowiec --> mowisz o oficjalnej liscie bogaczy czy tej nieoficjalnej? zalezy jak wysoko mierzysz.. :)

Gość sezonowiec
mnie wystarczy milion zl na koncie i staly zysk z biznesow w wysokosci ok 20 tys miesiecznie. duzo nie wymagam

Gość sezonowiec
pisalem ze nie wymagam duzo. dla mnie to by bylo bogactwo. bo wystarczyloby mi na takie zycie jakie chce prowadzic. poza tym taki majatek moge latwo pomnozyc

no ale wtedy znajdujesz sie wsrod tych 98% biedoty ludzkiej ;) a my tu mowimy o bogactwie a nie o tym ile ci starcza.

Gość sezonowiec
milion na koncie i biedota. ?? no nie sadze. biedota nie ma oszczednosci a jedynie prace i zrobki ktore wystarczaja od pierwszego do pierwszego.

przypomne ci o tym ze temat nie jest o tym ile ty sam kasy uwazasz za bogactwo.. zreszta sam pisales ze 98% pieniedzy ma 1% ludzi na swiecie i z tym milionem zlotych na koncie wierz mi ze nie plasujesz sie w zaden sposob zeby byc wsrod tych 1%..

ale jej chodzilo że jakbys mil ten 1 milion np wygral w totaka i tak bys był w tych ok 95-99% ludzi których majątek wynosi 2% całości:D bo reszte czyli 98% bogactwa ma ten 1% ludu do ktorego ty bys sie z tym milionem w zlotówkach sie nie zpaisal:D bo tmaci mają bliardy, oficjalne listy forbsa itd niewiele znacza bo to OFICJALNE dchodyD:D:D:

lista forbsa tez jest ograniczona do postaci publicznych, sam pan helu ze swoim majatkiem szacowanym na 300 miliardow zlotych, a za nim gates z odrobinka mniej maja tylko czastke tego co maja prawdziwy bogacze tego swiata. co ja mowie... oni nie maja pieniedzy.. oni te pieniadze drukuja.

Gość beebeea
up