Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaastur435

Doradztwo stylistka Bolszewo

Polecane posty

Gość kaastur435

Chciałabym sie dowiedzieć coś na temat pani Hanny Góraj bo potrzebuje zmiany w swoim życiu. Chce sie w jakiś sposób odmłodzić, a uwazam ze moje ubieranie się nie jest za fajne.

Gość Wiktoria45
Skoro uważasz ze twoje ubieranie jest nieciekawe to zgłoś sie do panny Hanny, ona przetrzepie twoja szafę i zobaczysz co ci powie. Ja miałam podobną sytuację i troche zmian trzeba było porobić,ale nie załuje wszzystko mi sie podoba i świetnie się w tym czuje.

Gość Elcia1980
Jestem po rozwodzie. Czuję się beznadziejnie. Mam trzyletniego synka i chcę, żeby miał prawdziwego ojca. Ciąża i wychowanie dziecka doprowadziły mnie do ruiny wizerunkowej. Możecie podać jakiś kontakt na temat tej stylistki? Może mi też uda się zmienić coś w swoich życiu i jakoś odżyć. może w końcu poznam kogoś godnego zaufania...

Gość szumus123
Zgłoś sie do pani Hanny na Orzeszkowej 7 :) Na pewno Ci pomoże, a tutaj masz jej stronkę www.mala-czarna.net , możesz sobie poczytać a nawet umowić sie z nią na konsultacje. Mi bardzo pomogła i czuję sie niesamowicie młodo ;)

Gość króloaw śniegu13
A czy ktoś zamawial u niej stylizację na ślub, bo chcę wszystkich zaskoczyć nowym wizerunkiem, ale chcę być pewna , że wszystko wyjdzie,

Gość 090bedza7
Oj byś musiała się dowiedzieć, w kazdym mon razie, dokonała u mnie analizy i jestem bardzo zadowolona ze ją znalazłam bo wszystko robiłam inaczej :)

Gość parabella
jak ktoś czuję potrzebę zmian... co zaszkodzi się udać na konsultacje? przekonacie się osobiście jakie jest podejście Pani Hani i że jest sympatyczną osobą. decyzja należy do was.

Gość dafffnia
Ja już jestem po konsultacji... Pierwsza nasza rozmowa przebiegła w bardzo sympatycznej atmosferze. Naprawdę mam dobre przeczucia. Pozostaje poczekać na efekty.