Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polona 8686

Kupiłam taką sukienkę na chrzciny córeczki. Może byc?

Polecane posty

Jeśli lubisz się rzucać w oczy i po ciąży nie masz zbędnych kg to jak najbardziej może być :)

Gość słaba jakość
bawełna kiepska. ale jeśli jesteś zgrabna, to będziesz świetnie wyglądać.

Gość Polona 8686
nie lubie rzucac się w oczy, chciałam skromną i tanią z długim rękawem.

Gość fbgbgnbhhhnn
jeśli jesteś szczupła i masz płaski brzuch to ok. chociaż osobiście kupiłabym inną

Gość Polona 8686
mam rozm xs albo s. a jaką ty byc kupiła na moim miejscu ale z długim rękawem?

wizkoza + elastan. Zadna bawełna:) Jak ktoś ma figurę to super, ja niestety nie mogłabym sztucznych rzeczy nosić, po 10 minutach byłabym spocona:)

o tak ta druga znacznie lepsza, ale jeżeli autorka juz ją ma, to nie ma co gdybać

Gość fbgbgnbhhhnn
Dokładnie, tak jak napisano wyżej:najważniejsze, że Tobie się podoba i będziesz się dobrze w niej czuła, w końcu każdy ma swój gust i swoje preferencje

Gość mamaama
Bardzo ładna. Sama szukam sukienki na chrzciny, ale ja mam jeszcze brzuszek po ciąży, poza tym karmię. I tu się zaczyna problem, ponieważ nie ma nic eleganckiego z dekoltem w kopertę, a jak są to z materiału nieelastycznego:/

to jakiś kardigan do tego, coś co ukryje niedoskonałości, marynarkę, moze być z rękawkiem 3/4

Gość Polona 8686
nie mam marynarki, wszystkie mam za duże bo po ciąży strasznie schudlam i wszystko co miałam wczesniej na mnie wisi, musiałabym kupic dlatego wolałam sukienkę z długim rękawem po za tym ciągle mi zimno. wisior to jest taki duży okrągły kamień na łańcuszku siegający prawie do pasa. ale moze z niego zrezygnuje. a jaki kolor paska wtedy?

Gość tylko te sukienki z allegro
są bardzo, ale to bardzo przyległe. W zasadzie to pod nimi nic nie można mieć, bo wszystko się odznacza!

taki pasek by pasował, bo sukienka trochę taka rajstopówka hehe jaki kolor? hm, nawet w kolorze sukienki, z taką klamrą jak na 2 zdjęciu od Zara albo i inną klamrą, bardziej ozdobną może w innej tonacji ten pasek, zależy co znajdziesz

Gość Polona 8686
to nic, nie będę nic zakładała pod tą sukienkę, na wierzch tylko płaszcz założe mam kremowy i buty tez kremowe Jaki pasek?

Gość fbgbgnbhhhnn
Ale skoro już kupiłaś tamtą sukienkę, to nie ma co się zastanawiać i szukać innych

Gość tylko te sukienki z allegro
:D tylko mi chodziło o bieliznę lub rajstopy

słuchaj pasek napewno nie czarny i nie biały moze być też kolorowy, nie wiem co jest w sklepach, bo paskami sie nie inetresuję, ale skoro miałby być jedynym dodatkiem to coś poszukaj eleganckiego a tej Twojej sukience coś w talii by się przydało

Gość wczoraj tez
pokazywałas ta szmate , sprzedaz nie idzie bo to tandeta kłamliwa suko

Gość kingusia vv
wiesz w sumie nieważne jak będziesz ubrana. ty już jesteś kobietą "po dziecku" więc nikt specjalnie nie zwraca na ciebie uwagi. O sttroj i wygląd to muszą się martwić młode dziewczyny, które jeszcze nie rodziły bo na nie wszyscy faceci patrzą

mnie się podoba, całkiem prosta ładna kiecka :) do tego możesz spokojnie zaszaleć z dodatkami, czy to jakiś pasek, biżuteria i nie będzie wyglądać na przeozdobioną. cena niewygórowana, ale nie sugerowałabym się tym - może się okazać, że to ciuch na wiele okazji.