Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polona 8686

Kupiłam taką sukienkę na chrzciny córeczki. Może byc?

Polecane posty

Gość kingusia vv
dziwne... masz czas siedzieć na kafeteri, na allegro szukac łaszek a nie masz czasu żeby popracować i zarobić 200 zl na sukienke

Gość Polona 8686
pochodze po sklepach za tym paskiem. poszukam chabrowego albo kremowego bo juz nie chce dodawac innego koloru. kingusia spadaj:O

Gość ale jesteście niektóre śmieszn
same zary:P a paskudna ta ostatnia,że hej! autorko fajna ta twoja sukienka, jeśli masz fajną figurę to będziesz ładnie wyglądała. jak masz wisiorek to ok, tylko taki duży zdobny i wtedy już paska nie potrzebujesz.

kremowego nie, bo będzie taka mdła, coś co będzie w centralnym punkcie pmaietaj że w każdym stroju musi być jeden najważniejszy, najbardziej widoczny gadżet, bo inaczej wygląda sie po prostu mulasto (sorki)

Gość ale jesteście niektóre śmieszn
dodała bym ew bransoletkę pasującą do wisiorka.

Gość kingusia vv
86 to twoj rok urodzenia? no to najlepsze lata masz już za soba...

a ja uważam, ze dla tej sukienki pasek jest wręcz potrzebny, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda

Gość Polona 8686
hmm to ja juz sama nie wiem co będzie lepsze duży wisior i ew bransoletka, czy pasek i duże kolczyki?

Gość wczoraj tez
a moze tak zajęłabyś się dzieckiem ? cały dzień wczoraj pisałaś o tej tandecie i dzisiaj to samo , ty jesteś matką ?

Gość Polona 8686
kingusia dzieciaku popraw się bo jak przy matce sie tak pomądrzysz to cię w końcu po pysku wystrzela i tak sie skończy

Gość Polona 8686
nie, jestem babką, a ty dziadkiem. masz odpowiedz

Gość b ładna sukienka
jeśli masz super figurę to jak najbardziej, skromna, z klasą no i cena powalająca ;) :D podejrzewam, że to sukienka na raz (chodzi o materiał), ale za taką cenę to i na raz można kupić. Udanej imprezy :)

Gość Co do ceny
Co do ceny- nie zawsze idzie w parze z jakoscią. Kupiłam pod koniec zeszłego roku sukienke na All (dokładnie tą- choc reklamy nie chcę robić- http://moda.allegro.pl/sukienka-tunika-nowy-wzor-roz-38-great-shop-i2701906783.html ) i powiem Wam, ze mnóstwo razy ją prałam i nic się nie dzieje z materiałem, jestem z niej bardzo zadowolona. Wystarczy założyc do niej rajstopy w innym kolorze, jakąś fajną chustę, czy apaszkę, botki, highhilsy czy kozaczki i za każdym razem wygląda się inaczej.

Gość gośćAśka
Zakochałam się w sukience do chrztu :D https://bisu.pl/sklep/sukienka-madlen/ Ostatnio widziałam BISU na targach w Warszawie i aż łezka w oku się kręci że już moja mała szykuje się do komunii. Jedyne pocieszenie że mają mieć w przyszłej kolekcji sukienki też dla starszych dziewczynek