Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka 690

Sluz z krwia

Polecane posty

Gość Ewelinka 690

Witam, mam pewien problem. Zaczne od poczatku Cykle mam ok 25-26 dni, 13dc i 15dc kochalam sie z mezem oczywiscie do konca.19 dc poszlam do lazienki i na paperze toalet, zobaczylam sluz zabarwonu krwia nie bylo jej duze , tylko widoczna na papierze na bieliznie nic. I nastepnego dnia to samo. Trwalo to tylko dwa dni. Czy mozliwe ze bylo to plameinie implantacyjne czy raczej okoloowulacyjne? Wiem ze najlepiej zaczekac to nastepnej miesiaczki ale same wiecie jaki to jest stres. Bardzo prosze was o odpowiedz

Gość Ewelinka 690
haaalo, nikt nie odpowie???

Gość marylka b.
Mi się też czasem zdarza jakiś śluz z krwią w czasie cyklu i nie ma nic wspólnego z ciążą. Nie wie skąd się to bierze, ale przed urodzeniem dziecka tak nie miałam. Musisz spokojnie poczekać na @ i wtedy dowiesz się czy zaszłaś w ciążę czy nie.

Gość Mimba 2012
to krwawienie towarzyszące zagnieżdżeniu się zarodka pojawia się mniej więcej w terminie miesiączki.

Gość Ewelinka 690
Dzieki za odpowiedz:)Staramy sie o dzidzie od jakiegos czasu ale to nie na zasadzie musi byc i koniec to raczej taki spontan, bo wiem ze psychika ma duze znaczenie. A noz widelec trafimy na ten dzien plodny

Gość Ewelinka 690
Pozostaje mi tylko czekac do piatku bo powinnam dostac @, Wczesniej bralam luteine bo mialam niedomoge lutealna i nieregularne cykle, i teraz mi sie uregulowal cykl ktory jest co 25 dni

Gość Ewelinka 690
Pozostaje mi tylko czekac do piatku bo powinnam dostac @, Wczesniej bralam luteine bo mialam niedomoge lutealna i nieregularne cykle, i teraz mi sie uregulowal cykl ktory jest co 25 dni

Gość Ewelinka 690
a zagniezdzenie zarodka moglo byc tak wcezesnie w 19 dc , czytalam ze zazwyczaj jest w dniu spodziewanej @,

Gość Mimba 2012
ja dokładnie to krwawienie miałam 2 dni w terminie miesiączki....tak jakby się zaczynała te dwa dni i zacząć się nie mogła hehe

Gość aneczkal....
Implantacja zarodka nastepuje ok 7,7 dnia po zapłodnieniu a nie w dniu spodziewanej @. :) Także to mogło, ale nie musialo, by TO. Hormon Bhcg jest wytwarzany własnie juz po zagnieżdzeniu zarodka, wiec gdyby bylo tak jak piszesz, ze nastepuje to w dniu @, to żaden test ciązowy nie wykryłby ciązyw dniu spodziewanego okresu :) A wykrywa :)

Gość Ewelinka 690
To co to mogloby byc za plamienie ? nadzerki nie mam bo bylam ostatnio u gin, na owu juz chyba za pozno. Kurcze jakie to wszystko skomplikowane, czemu bog nas nie stworzyl tak ze gdy zajdziemy w ciaze nie wyskakuje nam pryszcz na srodku czola:)hehe:)

Gość aneczkal....
Mialo byc 6 - 7 dnia ;)

Gość Ewelinka 690
To plamenie bylo ok 5 dni temu, to test ciazowy moze juz wykryc czy raczej nie bardzo?

Gość Mimba 2012
no tak, ale to wiele zależy od długości cyklu w takim razie...ktoś ma 25 dni, zapłodnienie mogło nastąpić akurat w takim okresie że te 7 dni przypadnie potem plus minus na okres...zgadza się...

Gość Mimba 2012
Ewelinka poczekaj do piątku! bo nawet jeśli zrobisz dzisiaj test, a będzie negatywny to i tak nie będziesz pewna czy to już to..ja test robiłam tydzień po terminie, żeby było to było pewne.

Gość Ewelinka 690
To czyli musze czekac do piatku? teraz jak zrobie to i tak bedzie niewarygodny?ale coz czuje ze nie potrzebnie sieje panike:/

Gość Ewelinka 690
a mialas takie plamienie zwiazane z zagniezdzeniem zarodka? Udalo Ci sie? Jeslii tak to gratuluje:)

Gość aneczkal....
Myśle, ze nie wykryje... Tak jak pisze Mimba, jak wyjdzie negatyw to na dobra sprawe i tak nic nie bedziesz wiedziec.... Poczekaj chociaz do tego 26dc. Trzymam kciuki! :)

Gość Ewelinka 690
A jeszcze dodam ze jak mialam to plamienie to bolal mnie dosc mozno lewy jajnik jakby kolka

Gość Mimba 2012
tak ja ewelinka mialam takie plamienia i ciaża była..... skończyły się po 2 dniach i prawie pewna byłam że to ciąża bo od lat mam bardzo reguralne okresy i nigdy nie mialam plamień pomięddzy..... Cierpliwościiiiii.....

Gość Ewelinka 690
Ale wiesz jak jest z ta cierpliwosca:)Czlowiek juz ma taka nature:) ze chcialaby wszystko od razu wiedziec. To bede chyba najjdluzsze 3 dni w moim zyciu:) heh

Gość Mimba 2012
Wszystko ma swoje miejsce i czas Ewelinka hehe.... Powodzenia!

Gość Ewelinka 690
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc:) a co z tym bolem jajnika? tez cie bolal? cy raczej nie?