Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś na nowo?

Były chłopak

Polecane posty

Gość Coś na nowo?

Witam! Mam mały problem i potrzebuję porady. Byłam z chłopakiem 5 lat, rozstaliśmy się pół roku temu. Na początku walczyłam o to wszystko, ale to minęło się z celem. Pogodziłam się z tym. Zaczęłam spotykać się z innym facetem, który okazał się niewypałem totalnym, a on z dziewczyną z którą go nic (niby) nie łączy i też ona mu nie odpowiada. Ostatnio po ponad 4 miesiącach ciszy, zaczęliśmy z sobą rozmawiać, rozmawialiśmy chyba z 6h. Nie umieliśmy się oderwać od rozmowy. Wspominaliśmy co było między Nami, przyznaliśmy że mamy wiele pięknych chwil za sobą, że tęsknimy za sobą, chociaż on już nie kocha, że brakuje Nam wielu rzeczy, które robiliśmy razem. Doszlismy również do wniosku, że Nasz związek był piękny, ale na dłuższą metę nie potrafiliśmy nigdy żyć w zgodzie (było sporo kłótni). Wczoraj zauważył, że się zmienilam, że już nie jestem taka jak byłam od razu przed zerwaniem. bardzo Go to ucieszyło. Wpadliśmy na pomysł, aby jechać na weekend poza miasto, ponieważ oboje uwielbiamy podróże, poznawanie nowych miejsc. Zmierzając ku końcowi. Nie wiem co o tym mysleć, czy to dobry pomysł aby wyjechać razem? Ja nadal w sercu czuję do Niego uczucie które cały czas się tli. Czy może jest jakiś sposób aby odzyskać Jego utraconą miłość (przyznam że do tego mocno się przyczyniłam)

Gość si si si
Słaby pomysł. Powiedział wprost że już nie kocha . Nie masz na co liczyć.

Gość Coś na nowo?
No tak, ja się z tym pogodziłam, ale po co proponuje wspólne wyjazdy, mówi, że tęskni ?

Gość si si si
A po co to rozkminiasz? Może tęskni jak za koleżanką. Nie rób sobie nadziei, tak będzie lepiej dla Ciebie.

Gość Coś na nowo?
Nie mam nawet zamiaru rozmyślać o tym, dla mnie to zamknięty temat, chociaż gdzieś uczucie się tli. :)