Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiolka@

odkurzacz centralny

Polecane posty

Witam, mam prośbę, czy mógłby mi ktoś polecić dobry sprawdzony odkurzacz centralny na pow domu 130 m2? Mam już całą instalację założoną, muszę jedynie teraz zdecydować się na zakup odkurzacza. Jest na rynku mnóstwo firm i rozbieżnośc w cenach również, więc jest mi ciężko coś samej wydumać, tym bardziej że nikt ze znajomych nie ma i nie może nic poradzić. Z góry dziękuje za wszelkie info.

Gość neskka
A mnie na taka powierzchnie, kompressor zbijający kurz wystarcza, kabel ma długi na 9 metrów, to nie mam problemów z przemieszczaniem odkurzacza.

Gość gość
Wiecie możne gdzie taki odkurzacz można kupić?

Gość gość
w d***e spamerku, w d***e

Gość Adi_Adi
Ja polecam Ci odkurzacz marki Allaway. Mają różne modele, serie - to już dystrybutorzy konkretnie Ci doradzą, co i jak, albo wejdź sobie na ich stronkę najpierw i poczytaj, zorientuj się, jeśli znasz się choć troszkę na temacie. W każdym razie, producent ten ma naprawdę wysokiej jakości urządzenia, które doceniono już w całej Europie. W Polsce dopiero to wszystko rusza, dopiero wchodzą z wszystkim na rynek i nie są jeszcze tak bardzo popularni, jak np. Beam, ale kto czyta obcojęzyczne, zagraniczne fora, to powinien wiedzieć, że jest to firma godna uznania i ma świetne opinie i rekomendacje. Podaję link: http://allawaypolska.pl/jednostki-centralne Pozdrawiam, Adi.

Gość gość
Posiadam odkurzacz allaway V4. Urządzenie godne polecenia, super wykonanie, nawet materiały z których urządzenie jest wykonane są bardzo dobrej jakości co widać gołym okiem (nawet takiego laika jak ja:) ). Urządzenie kupiliśmy na allegro i udało nam się wynegocjować dobrą cenę i kilka gratisów:) Podoba mi się bo jest ciche, podczas odkurzania słychać tylko szum powietrza, natomiast w ogóle nie słychać pracującej jednostki.

Gość gość
tu mozna znaleźć fajnie przedstawione porównanie wielu modeli odkurzaczy centralnych - www.beam-djak.pl/beam moja siostra ma synka alergika i mówi, ze jeszcze lepiej się sprawdza mieć centralny odkurzacz przy takim maluchu :)

Gość gość
Możesz też sprawdzić odkurzacze marki BEAM. Ja taki mam w swoim domu ok. 120m2. Kupiłam go w http://andre-tech.pl/. Bardzo dobrze działa już od 2 lat.

Gość gość
Jeśli chodzi o takie odkurzacze, to nam pomogła firma Appia Technical - zdecydowanie możemy ich polecić. Spora oferta, dobre ceny. Odkurzacz działa po prostu idealnie

Gość gość
Najlepsze moim zdaniem odkurzacze centralne, można znaleźć u nich www.scanvac.pl mamy u siebie, są niemal bez awaryjne, polecam serdecznie :)

Gość gość
Na duży plus oceniam firmę ze strony centralne-odkurzacze.com.pl jeśli chodzi odkurzacze centralne. Można u nich kupić pełny osprzęt, pomagają w kwestii instalacji, miałem tutaj kilka pytań i wątpliwości to wszystko mi wyjaśnili krok po kroku. Odkurzacz sprawdza się świetnie, można łatwiej szybciej i wygodniej sobie porządek w domu zaprowadzić.

Gość gość
Podpowiem firmę z Krakowa, mają swoją stronę na centralne-odkurzacze.com.pl. Sprzedają nowoczesne centralne odkurzacze od lepszych sprawdzonych producentów. Sama się u nich zdecydowałam na model Duovac i sobie chwalę, mocne ssanie, cichy tryb pracy, duża pojemność zbiornika i rewelacyjna gwarancja na 25 lat.