Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 http://wiadomosci.onet.pl/wideo/kibole-zniszczyli-dworzec-zobacz-wideo,98037,w.html xxx policja wzmaga tylko agresje takich ludzi ,przyglupy napierdalają sie z policją bo lubią się napierdalac a policja daje sie bić jak cioty:D wiem jak rozwiązać ten problem:D nasi zołnierze ponoć sa bardzo znudzeni i niewyżyci. od nowego roku zabezpieczeniem takich pociagów specjalnych z kibicami, ogolnie calej tej naszej pozal sie boż eekstraklasy powinno zając się wojsko oczywiscie bez broni palnej czolgow i f16, poprostu hełmy i pałki i napierdolic takim jak na filmiku jesli sie nie stosują do poleceń. krótko. jesli żolnierze dadzą sobie obic morde z miejca powinnoi byc ze sluzy zawodowej wyjebani bo sie nie nadaja:D policja jedynie stoi w pewnej odleglosci i filmuje wszystko plus ma bron na gumowe kulki w razie wu. gwarantuje ze by po kilku wpierdolach kibole siedzieli w pociągu gdzecznie na swoich miejscach cala podroz:D ps.a tak w ogole to powinni jechac towarowymi , czemu podatnicy maja placic za zniszczenia? towarowych tak łatwo nie rozpierdolą. ja widzialem kiedys we wrocku pocią specjalny :O nie wiem co za kibice nim jechali ale szyb tam nie ostalo sie chyba żadnej, plus smród spalenizny bo podpalili jeden przedzial itd... dobrze mowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiiiiiigjd Napisano Październik 22, 2012 Według mnie powinni być pod bronią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 pod bronią nie, z oczywistych powodów. ale w hełmach i z palkami. mowie wam to co policja nieudolnie robi od lat wojsko by w miesiąć zaprowadzilo porządek. x x na tych wszytkich koibolskich filmikach ktore oni smai kreca i sie w necie chwala widac takich rzecinkow w zaslonietej twarzy jak zza grupy rzucaja kamieniami itd itp. jeden żołnierz by takich trzech oprawil :D przynajmniej powinien:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiiiiiigjd Napisano Październik 22, 2012 To sam idź się lać pałką bez innej broni z kibolami jak takiś mądry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 wojo mialoby przewage liczebną :D no i jakiś strój ochronny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiiiiiigjd Napisano Październik 22, 2012 Ta, przewagę liczebną w pociągu, więcej wojska do pilnowania niż pasażerów, ty tępy matole, zamknij już tę ryżą mordę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasza irlandia Napisano Październik 22, 2012 i pomyśleć, że taki dureń ma prawa wyborcze, żal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 15:03 [zgłoś do usunięcia] Kiiiiiigjd Ta, przewagę liczebną w pociągu, więcej wojska do pilnowania niż pasażerów, ty tępy matole, zamknij już tę ryżą mordę... widziales filmik?:D:D::D:D chodzi o eskorte, ochrone dworcow przez ktore przejezdzaja takie specjalne pociagi , czytac sie naucz ze zrozumieniem :O zero argumentow przeciwko , tylko wyzwiska:D jaka nedza intelektualna bije od was aż smutne sie to robi:D x ci co zdemolowali pociąg i peron dworca w katowicach tez mają prawa wyborcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 o kolejny co m duzo do powiedzenia w temacie:D x skro policja jest nieudolna i dostaje wpierdol to niech wojsko sie zajmie probleme. x z kibolami wygląda to tak: jedzie 1000 kibiców + 20 debili. tych 20 zaczyna sie napierdalać z policja policja zamiast szybko spacyfikowac i tych 20 i wywiesc daje sie bic:O wtedy reszta reaguje broni tych 20 i zaczyna sie awantura. x gdyby tam byli żołnieże tych 20 lezaloby i kwiczalo po 10 sec a reszta by grzecznie siedziala. i by sie skonczylo. teraz w tym pojebanym kraju można obic morde policjantowi i nic sie nie dzieje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 żołnierze mialo byc:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę wydziwiasz Napisano Październik 22, 2012 powinni wprowadzić kary, ale takie konkretne, przymusowe roboty jakby ta banda debili miała potem myć kible albo zbierać gówna z trawników to by się zastanowili zanim by coś zniszczyli albo dać ich do przymusowego woja to samo z graficiarzami i innymi debilnymi wandalami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę wydziwiasz Napisano Październik 22, 2012 raz dwa by się uporali z tym syfem gdyby każdy musiał odpracować zniszczenia, szybko by się nauczyli że nie warto niszczyć skoro potem trzeba każdą zarobioną złotówkę wydać na odszkodowanie albo obowiązkowo musieliby pracować na jakiś upierdliwych robotach przymusowych dlaczego gdy mamy w Polsce coś łądnego, nowoczesnego to znajdzie się jakiś debil który musi to zniszczyć ? pięknie odnowiony budynek to pierdolną na tym graffiti ładna nowoczesna wiata na przystanku....rozj....bią w uj... ładny nowoczesny wagon pociągu.....jak wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 nie wyegzekwujesz od nich przymusowych prac, wybiora areszt lub wiezienie na jakis malutki wyrok. wyjda i znowu to samo. x to ludzie do ktorych tylko jezyk siły przemawia. polamią im żolnierze ręce raz czy dwa zobacza kolege w szpitalu to sie skonczy zapewniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 oni sa nieściągalni , nie ściągniesz od takich ludzi kasy ani nie wyegzekwujesz prac przymusowych, nie odpracują tego...zrozum. x straty pokryją mieszkancy katowic i posrednio wszyscy polacy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę wydziwiasz Napisano Październik 22, 2012 bez przesady, jak nie ściagniesz ? wystarczy zmienić prawo i tyle przecież ci durnie nie będą dożywotnio pracować na czarno więc zawsze im można ściągnąć z pensji to by ich nauczyło rozumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 bardzo skomplikowane i rozlozone w czasie...a szkody trzeb naprawiac od razu. x skuteczniejsza terapia szokowa. poprostu by sie bali, takich 20 najebanych zawsze sie znajdzie ale reszta widząc konsekwencje by nie reagowalo, grzecznie by w pociągu siedzieli. x z kibolami jest tak że 100 rządzi i dominuje nad 5000. x tak działą tłum, poczytaj o mechanizmie psychologicznym tłumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę wydziwiasz Napisano Październik 22, 2012 wiem jak działa psychologia tłumu największy problem to to że czują się bezkarni a policja daje ciała bo nie ma procedur jak sobie radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę wydziwiasz Napisano Październik 22, 2012 policja powinna mieć wdrożone procedury co robić zamiast iść na żywioł przydałyby im się może szkolenia i wiedza zaczerpnięta z krajów gdzie policja lepiej radzi sobie z zamieszkami i takimi akcjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość legiana Napisano Październik 22, 2012 Mihau skoncz pierdolic te swoje farmazony i cpaj cos innego, bo to ci szkodzi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 bo po tym jak dziala milicja w prl uprawnienia policji zostaly zredukowane, ale mimo to nie rozumiem jak w starciu z kibolami wiecej do szpitala trafia policjantow niz kboli no kurwa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 15:50 [zgłoś do usunięcia] legiana Mihau skoncz pierdolic te swoje farmazony i cpaj cos innego, bo to ci szkodzi " kolejny pseudo zabawny post osobnika plci nieznanej nie mającego nic w temacie ciekawego do powiedzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mihaua Napisano Październik 22, 2012 twoja matka musi byc zalamana widzac jakie ryze gowno wysrała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 słabe bylo sto razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przyszła panna młoda :) Napisano Październik 22, 2012 Mihau, jesteś infantylny i masz niskie IQ, więc jakich odpowiedzi się spodziewasz? Masz pomysły na poziomie przedszkola, ale najgorsze jest to, że sobie z tego nie zdajesz sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 skad wiesz jakie mam iq i jak nie masz w temacie nic do powiedzenia poza atakiem na mnie to po co sie wypowiadasz?::D czujesz sie wtedy lepsza fajniejsza? taka forma dowartościowania sie?:D x jak uważasz że pomysl jest glupi, zly itd to konkretnie argumenty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek6776 0 Napisano Październik 22, 2012 Po prostu w naszym kraju nie ma sprawiedliwości i prawa. Tacy kibole o tym wiedzą że nic im nie zrobią gdyż Policja nie ma prawda na interwencję! Najzwyczajniej Policja się boi nawet odezwać by nie oberwać. Nie ma jak było za Komuny! Była policja i było prawo.Takie incydenty jak teraz nie były tak częste. Na kiboli była pał i co najmniej rok ciężkiego więzienia z przymusową pracą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 Nie ma jak było za Komuny! Była policja i było prawo.Takie incydenty jak teraz nie były tak częste. " x tylko że ta policja byla jeszcze bardziej skorumpowana to raz, a dwa że nie przejmowali sie prawem. x a to jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhfgjurt Napisano Październik 22, 2012 Mihau, po tym, co piszesz widać, że masz niskie IQ. A argument pierwszy z brzegu, czym niby różnią się policjanci z pałkami od szeregowych z pałkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 22, 2012 Oho, ryżemu mopowi się komuna marzy. Lepiej przyznaj się, że marzy ci się bycie zerżniętym przez takie stado kiboli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 22, 2012 Mihauek to ryży frajer, pewnie bęcki od kiboli dostaje, a marzy o zerżnięciu jego odbytu. Stąd ta nienawiść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach