Gość fhfgjurt Napisano Październik 22, 2012 I wszystkim zarzucasz dowartościowywanie się, a to przez to, że ty to robisz i to od samego początku nazywając ludzi "przygłupami". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 "A argument pierwszy z brzegu, czym niby różnią się policjanci z pałkami od szeregowych z pałkami?" x żołnierze zawodowi nie pierdolili by sie z nimi i nie dali bic tak jak ta ciotowata prewencja:O xxxx nie nazywam i nie nazwalem nikgo przyklupem kto mial inne zdanie niż ja ale mnie nie obrażał. ale co innego napisać takim hm forumowiczom obrazającym moja matke i wyzywającym mnie od rudych gowien?:D oczywiście, UWAGA TU ZASKOCZENIE , w 90% pod pomaranczowymi nickami albo czarnymi z ilościa tematów i postów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhfgjurt Napisano Październik 22, 2012 Ta, zawodowi żołnierze to idą do komandosów i GROMU, nie po to ćwiczą, żeby pilnować kiboli na PKP, matole, hehe, szeregowi są tacy, jak policja :) MŁOCIE TĘPY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 22, 2012 a co ty ryża cioto wiesz o żołnierzach zawodowych? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 aha i jakby tu byl jeszcze jakiś bidok zmanipulowany że to wszystko prowokacja policji i tuska itd a kibice sa grzeczni i tylko sie bronią:D to w necie jest pelno filmików na ktorych sami kibole nagrywają i się chwalą w necie jak coś gdzieś zdemolowali albo bili z policją czy innymi kibolami... x w lesie , na polance lub prywatnym terenie niech sie napierdalaja ze soba jak chca ale nie w miejscach publicznych np srodkach komunikacji miejskiej albo na dworcach czy ulicach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhfgjurt Napisano Październik 22, 2012 Kogo to obchodzi Mihau, jakaś liczba postów, Kafeteria przeżarła ci miejsce, w którym powinien znajdować się mózg :) A przygłupami nazwałeś policjantów, a teraz kłamiesz, że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 " 16:25 [zgłoś do usunięcia] fhfgjurt Ta, zawodowi żołnierze to idą do komandosów i GROMU, nie po to ćwiczą, żeby pilnować kiboli na PKP, matole, hehe, szeregowi są tacy, jak policja MŁOCIE TĘPY!" no...przychodzi i od razu nastepnego dnia w odziale gromu leci do afganistanu:D x lata cwiczeń , treningów sprawnościowych. z resztą potrwaloby to krótko. miesiąc dwa i by skonczyl sie problem. x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MajaCziki 0 Napisano Październik 22, 2012 a ja mam wrazenie ze jak zwykle temat kibicowsi jest tematem zastepczym dla innych waznych spraw Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 chodzilo mi o forumowiczów z tymi przyglupami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 a przyglupami nie policje ale ten niewielki procent kibiców których mecze nie interesują a jedynie bezkarne wyłądowanie testosteronu na ludziach albo np wyposażeniu dworca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 16:29 [zgłoś do usunięcia] MajaCziki a ja mam wrazenie ze jak zwykle temat kibicowsi jest tematem zastepczym dla innych waznych spraw Polski" czyli wszystko jest ok nic z tym nie róbmy jest gites majonez x koszt kolejki ekstraklasy dla podatnika jest większy niż koszt meczów kosza, siatki, pilki ręcznej, hokeja, żużla razem wziętych x nie dociera to do was?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 22, 2012 Czyli jednak wypeklowali mihaua w dupsko. Stąd te lamenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 osobiście personalnie nie mam nic do kibiców a nawet tzw kiboli bo mi nigdy kuku nie zrobili:D więc pudło kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 dla kevina wszystko jest tak jak powinnow katowicach kosze na śmieci i tablice informacyjne jak rownież pociąg same sie zniszczylu lub ewentualnie sprowokowaly tych ludzi , kosz na smieci na nich krzywo spojrzał albo był kibicem łkśu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek6776 0 Napisano Październik 22, 2012 Gadasz głupoty to po pierwsze! Wówczas była Milicja Obywatelska. I na stadionach nie było takich rozrób jak teraz bo się najzwyczajniej bali gdyż wiedzieli co ich czeka. Jedyny minus to był taki że często ówczesna Milicja interweniowała na strajki i wolność słowa ludzi pracujący. Na Komunę narzekali ci którzy mieli kasę a nie mogli wyjechać za granicę gdyż nie dostawali zezwolenia ani wizy. Natomiast była praca dla każdego pracowało się po 8 godzin a nadgodziny były płacone 100% były niskie opłaty za prąd gaz czy inne udogodnienia. Darmowa opieka lekarska wczasy rodzinne za które większości płacił zakład pracy. Ile miałeś lat że możesz coś powiedzieć o tamtejszych czasach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 jarek , policja robila co chciała. dlatego się jej bali. to bylo przegięcie w druga strone. x obraziles milicjanta albo cie z kims pomylili obili na komisariacie i co mogles zrobic??? isc do mediów jakiś? co poskarzyc sie na milicji na milicje??? byli bezkarni. x nie o to mi chodzi, nie zrozumialeś idei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0897oiu Napisano Październik 22, 2012 bo tu nie ma ideai tylko twoja czysta glupota :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 kolejny bez argumentów za to z wyzwiskami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0897oiu Napisano Październik 22, 2012 zastanawiam sie czy ty masz chociaz jedna szara komorke :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 niestety brak jakiejkowiek szarej komórki sprawia że nie potrafisz sobie na to pytanie odpowiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach