Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

kibile zniszczyli dworzec, lekko - mam remedium na ten problem :F

Polecane posty

Gość fhfgjurt
I wszystkim zarzucasz dowartościowywanie się, a to przez to, że ty to robisz i to od samego początku nazywając ludzi "przygłupami".

"A argument pierwszy z brzegu, czym niby różnią się policjanci z pałkami od szeregowych z pałkami?" x żołnierze zawodowi nie pierdolili by sie z nimi i nie dali bic tak jak ta ciotowata prewencja:O xxxx nie nazywam i nie nazwalem nikgo przyklupem kto mial inne zdanie niż ja ale mnie nie obrażał. ale co innego napisać takim hm forumowiczom obrazającym moja matke i wyzywającym mnie od rudych gowien?:D oczywiście, UWAGA TU ZASKOCZENIE , w 90% pod pomaranczowymi nickami albo czarnymi z ilościa tematów i postów 1 🖐️

Gość fhfgjurt
Ta, zawodowi żołnierze to idą do komandosów i GROMU, nie po to ćwiczą, żeby pilnować kiboli na PKP, matole, hehe, szeregowi są tacy, jak policja :) MŁOCIE TĘPY!

aha i jakby tu byl jeszcze jakiś bidok zmanipulowany że to wszystko prowokacja policji i tuska itd a kibice sa grzeczni i tylko sie bronią:D to w necie jest pelno filmików na ktorych sami kibole nagrywają i się chwalą w necie jak coś gdzieś zdemolowali albo bili z policją czy innymi kibolami... x w lesie , na polance lub prywatnym terenie niech sie napierdalaja ze soba jak chca ale nie w miejscach publicznych np srodkach komunikacji miejskiej albo na dworcach czy ulicach...

Gość fhfgjurt
Kogo to obchodzi Mihau, jakaś liczba postów, Kafeteria przeżarła ci miejsce, w którym powinien znajdować się mózg :) A przygłupami nazwałeś policjantów, a teraz kłamiesz, że nie

" 16:25 [zgłoś do usunięcia] fhfgjurt Ta, zawodowi żołnierze to idą do komandosów i GROMU, nie po to ćwiczą, żeby pilnować kiboli na PKP, matole, hehe, szeregowi są tacy, jak policja MŁOCIE TĘPY!" no...przychodzi i od razu nastepnego dnia w odziale gromu leci do afganistanu:classic_cool::D x lata cwiczeń , treningów sprawnościowych. z resztą potrwaloby to krótko. miesiąc dwa i by skonczyl sie problem. x

16:29 [zgłoś do usunięcia] MajaCziki a ja mam wrazenie ze jak zwykle temat kibicowsi jest tematem zastepczym dla innych waznych spraw Polski" czyli wszystko jest ok nic z tym nie róbmy:classic_cool: jest gites majonez🖐️ x koszt kolejki ekstraklasy dla podatnika jest większy niż koszt meczów kosza, siatki, pilki ręcznej, hokeja, żużla razem wziętych🖐️ x nie dociera to do was?:D

Gadasz głupoty to po pierwsze! Wówczas była Milicja Obywatelska. I na stadionach nie było takich rozrób jak teraz bo się najzwyczajniej bali gdyż wiedzieli co ich czeka. Jedyny minus to był taki że często ówczesna Milicja interweniowała na strajki i wolność słowa ludzi pracujący. Na Komunę narzekali ci którzy mieli kasę a nie mogli wyjechać za granicę gdyż nie dostawali zezwolenia ani wizy. Natomiast była praca dla każdego pracowało się po 8 godzin a nadgodziny były płacone 100% były niskie opłaty za prąd gaz czy inne udogodnienia. Darmowa opieka lekarska wczasy rodzinne za które większości płacił zakład pracy. Ile miałeś lat że możesz coś powiedzieć o tamtejszych czasach??

jarek , policja robila co chciała. dlatego się jej bali. to bylo przegięcie w druga strone. x obraziles milicjanta albo cie z kims pomylili obili na komisariacie i co mogles zrobic??? isc do mediów jakiś? co poskarzyc sie na milicji na milicje??? byli bezkarni. x nie o to mi chodzi, nie zrozumialeś idei:classic_cool:

Gość 0897oiu
bo tu nie ma ideai tylko twoja czysta glupota :o

Gość 0897oiu
zastanawiam sie czy ty masz chociaz jedna szara komorke :D:D:D