Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca persona

1160 złotych

Polecane posty

własnie tyle mi brak zeby wymienic garderobe :classic_cool: oczywiscie jest to najnizszy koszt, ubrania z "osiedlowych" butikow. Bo dzisiaj otworzylam szafe i doszlam do wniosku ze mam beznadziejne ubrania chyba bylam w jakims amoku jak je kupowalam :O beznadziejny keidys mialam gust :O Tylko skad wziac te 1160 ??? Nawet jezeli bym zajela sie prostytucja to musialabym obsluzyc conajmniej 8 klientow zeby tyle zarobic :O

oszacowalam sredni zarobek godzinowy, zalozylam ze 1 klient = godzina i podzielilam 🖐️

Gość słoneczniki w ogrodzie
Idz do pracy lub podejmij kolejny etat albo sprzedaj na allegro swoją garderobe:-)

praca w gre nie wchodzi, jedynie "okazyjna" a mojej garderoby nikt nie kupi :classic_cool: to po pierwsze, po drugie i tak tyle nie zarobie a po trzecie za allegro trza placic a ja jestem skapa bardzo :classic_cool:

kafeteria - jest to srednia arytmetyczna z zarobków tirówki + burdelówki oraz tzw. mieszkaniówki. informacje zaczerpnelam w agencji oraz przy drogach :classic_cool:

Gość MIANOWICIE:
kafeteria mój wirtualny dom---super pomysł na nick:P podoba mi się jak mało który nick;)

Gość słoneczniki w ogrodzie
Jeśli Twoja garderoba jest modna i w dobrym stanie to ktoś kupi

A bo wiesz, chcialam byc kiedys dziennikarka, potem psychologiem i tak mi zostalo cos z tego :classic_cool: No moze i by ktos sie skusil na kupno ale ja nie jestem obeznana w tych sprawach internetowych no i jak mowilam tam sa oplaty :O a nie mam gwarancji ze cos kupia.

Gość trochę wydziwiasz
porób zdjęcia, wrzuć na jakieś bazpłate ogłoszenia ogłoś do wymiany/sprzedaży może znajdziesz jakieś ogłoszenia na wymianę, albo popytaj koleżanek może umówicie się na taką swap=party każda przynosi ciuchy kóre im sie znudziły i każdy może sobie coś z tych ciuchów wybrać na zamianę

Gość trochę wydziwiasz
spóbuj też wrzucić ogłoszenia na gumtree.pl (regionalne ogłoszenia bezpłatne) lub tablica.pl możesz umówić się na odbiór osobisty w miejscu zamieszkania, wtedy nie będziesz musiała ponosić kosztów wysyłki

a jak wystawie np. za 10 złotych i wylicytuje ktos za 12 ? :classic_cool: to bede stratna :O bo zaplacilam conajmniej 2 razy tyle.

Chociaz w sumie jakby byla taka sytuacja to moge sama podbic i wygrac licytacje? :classic_cool:

Moge jeszcze totolotka grac :classic_cool: ale kiedys jak gralam to wygralam gora 100 zlotych :O

Gość zarobiłam dziś 20 zyla
opchnełam 3 płyty dvd

Ale ja wtedy miała chyba 7 lat wiec nie wiedzialam czy 100 zlotych to duzo czy malo i kupilam sobie cukierki :O

Gość zarobiłam dziś 20 zyla
rozejrzyj się po chacie może masz jakieś graty których nei potrzebujesz np ksiażki które się tylko kurzą płyty cd, dvd kórych i tak nie potrzebujesz bibeloty, durnostójki które Cię wkurzają ludzie sprzedają/kupują nawet archiwalne numery gazet bo znajdują sie tacy co je zbierają

Gość niedobrze mi az oj zle
ciuchy w naszym szanownyk kraju sa strasznie drogie jak na takie badziewie !!!