Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila1982

sny,kto się na tym zna???

Polecane posty

Gość Syn marnotrwny.,.,
Ja coś nie coś wiem, bo babcia mi od dziecka mówiła wiel rzeczy na ten temat.

Chodzi mi o to,ze sniła mi sie moja babcia ,która zmarła w lutym tego roku.Sniła mi sie ,ze lezy w łozku i bardzo krwawi,a mój dziadek( zyje) zmieniał przescieradło co chwila,potem usiadła na łózku i sie usmiechała do mnie,po czym za jakiś czas zmarła..i ja w tym snie zastanawiałam sie o co chodzi..przeciez babcia nie zyje,a widziałam ja zywa..a potem znów przezywałam ze zmarła i juz jej nie ma...po tym ciag dalszy był taki,ze jechałam w autokarze ze swoimi dziecmi,był wypadek,widziałam trupy,wszycy sztywni,wybiegłam z autobusu i szukałam synka..ale nie znalazłam go... sniło mi sie to dzisaj w nocy i ciagle o tym myslę

Gość juwgkka
Wypadało by odwiedzić grób babci i pomodlić się za nią.

Gość juwgkka
Moze, żebyś uważała na dzieci bardziej, może to była jakaś wskazówka, żeby na jakąś wycieczkę ju nie puszczać, alebo wprost przeciwnie (bo niby sny powinniśmy odczytywa ć na opak) tzn., że babcia dała Ci znać, że czuwa nad nami. Wiem, co czujesz, mój tato zmarł w styczniu br. też mi się często śni (zawsze zdrowy i żywy). Wierzę, że w ten sposób daje mi znać, że jest blisko. Np. ostatnio, coś nie łączyło u nie w lampie i nie miałam światła w pokoju, nawet powiedziałam do narzeczonego, że jak tato by żył to na pewno by było już naprawione. Następnego dnia, siedziałam przy laptopie oglądałam zdjęcia taty, słuchałąm piosenki "Na drugi brzeg" i nagle światło samo się włączyło :). Czyli coś załapało w przewodach :)

heh...mój mąz ostatnio zgubił dokumenty,dowód,prawo jazdy i karte do bankomatu..pomodlilam sie do babci..15 minut po tym dzwoni mąż ,ze znalazł dokumenty :) ja tez wierze,ze bliscy czuwaja nad nami:)