Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depesza

Bolacy okrest atabsy ANTY!!

Polecane posty

Gość depesza

biore tabsy od 4 mies ostatnie 3 okresy byly super brak bolu nic lekkie krwawienie, teraz niestety mimo brania tabletek nadal odczuwam bol plecow, brzucha, jutro mam dostac okres :/ czy to normalne??

Gość może masz jakiś stan zapalny
może masz jakiś stan zapalny pytanie do gina

Gość SamaJa2
Zacznij się martwić, jak sytuacja się powtórzy kilka razy

Gość depesza
przezyje ten i zobaczymy jak nastepny okres bedzie przebiegal boli mnie dzisiaj dop wiem ze jutro dost okres jak zwykle

Gość alfajed
ja biore tabsy od 1999r i raz, dwa razu do roku mam bolesne okresy wlacznie z bolami plecow, glowy, etc. Wczesniej mialam za kazdym razem taki okres, ze nie moglam wstac z lozka i zwijalam sie z bolu. Bralam pyralgine w zastrzykach, zalatwiona w szpitalu przez zaprzyjazniona sasiadke-pielegniarke. Nic innego nie dzialalo. Teraz biore No-spe jesli mam bole, ale jak pisalam nie zdarza sie to zbyt czesto. Jakie bierzesz tabsy? Organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow. Ja niedawno zmienialam Cilest na Yasmine (w maju tego roku) i przez pierwsze 2 dni mialam niezle jazdy. Bolala mnie glowa, chcialo mi sie wymiotowac, bylam bardzo senna, a potem mi nagle przeszlo i jest juz OK.