Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rururururururur

Dziewczyny gdzie i kiedy uwalniacie bąki?

Polecane posty

Gość rururururururur

jeszcze nigdy nie widziałem i nie słyszałem pierdzącej dziewczyny więc się pytam

Gość Morfen
tego nieslychac.. to dopada nas w nas facetow mniej oczekiwanym moemencie i obezwladnia swoim smrodem. MOja eks walila w lozku, co prawda nie smierdzialo ale sam fakt odbieral mi checi do czegokolwiek. Dlatego jest teraz moja eks..buhaha

Gość rururururururur
nie ukrywam że liczę na jakieś odpowiedzi

Gość ja w tramwaju
uwalniam i zaraz mam miejsce siedzące.

Gość mnkidfjglraj
ja zawsze czekam az moj facet wyjdzie do pracy i wtedy... :P zwykle az sie nie moge doczekac kiedy wyjdzie :P gorzej jak ma wolny dzien, wtedy mnie rozsadza :/

Gość ogólnie kobiety mają wolniejsz
y metabolizm (stąd dwa razy częściej występują zaparcia itd) więc wydaje mi się, że mogą mieć większe gazy:D ja wychodzę do łazienki np. ale generalnie trzymam dopóki nie będę mogła w samotności się tego pozbyć:P

Gość ente
ja nawet do lazienki nie chodze zeby puscic jak moj jest w domu :P bo gydby uslyszal to spalilabym sie ze wstydu :P

Gość w kosciele
gdy ksiadz chodzi z kadzidlem

ja raczej cicha jestem w tym względzie:D ale czasami głupio jak ktoś po mnie miałby wejść, to głupi ejest bo generalnie jestem wyluzowana dość, paranoi nie mam, jednak skoro da się unikać to wolę kulturalnie w odosobnieniu;)

Gość sefregrgtr
mezczyzna 21 przestan zmieniac nicki idioto

Gość Wiedźma Hogata
a skad ci w ogole przyszlo do glowy ze kobiety puszczają bąki? albo robią kupe? przeciez nas ten problem nie dotyczy.

Gość niepewjfjfkg
Pierdze kiedy mam ochote,nie zamierzam nabawic sie skretu kiszek. Chyba pierdy to cos normalnego,jak kupa, prawda? Co za halo robicie?

Gość rururururururur
dziękuję za miłe odpowiedzi, już nie będę takim ignorantem a propo ostatniej wypowiedzi - to kobiety robią halo

Gość kfod
No ja nie robie. Kiedys caly dzien powstrzymywalam baki a dodam,ze wyjatkowo ciezkie posilki jadlam i chyba nie musze mowic jaki bol i skret kiszek pozniej nastapil. Kiedy juz moglam puscic baka w spokoju,nie mial on konca a ulga niemal natychmiastowa. Tak wiec badzmy bardziej otwarci i wyrozumiali :)

ja nie pierdzę też najbliższej rodzinie pod nosem wobec której jednak ma się mało barier, i tak samo nie chciałabym by ktoś popierdywał sobie obok mnie, myslę, ze wychodzenie do łazienki albo robienie tego na uboczu to zwyczajna kultura ale tak, kobiety (ja także) nieraz przesadzają

Gość Kinder benio
no co prawda to prawda, jednak kobiety większe halo robią z małego PRRYt... a przecież to normalne

Gość mmkkkkmmmm
Ha ha co za ignorant ludzkiego metabolizmu :) Podnieca Cię "walenie w kichę" to sobie faceta poszukaj :D

Gość no ćóż poradzić
zawsze sie znajdze jakiś nieludzki gbur, któremu się wydaje, że kobieta to z puchu ulepiona i pierdzieć nie musi 🖐️

Gość cgvh jb
no to ja was zaskocze, bo gazy mam sporadycznie, przewaznie tylko po pizzy z ph albo swiezej cebuli (w surowkach)