Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna garderoba

50zł za paczkę ubrań

Polecane posty

Gość pełna garderoba

hej, mam kilka worków ubrań, których pewnie już nie założę. chciałabym je sprzedać i nasuwa się pytanie. lepiej wystawiać pojedynczo czy po kilka sztuk, a może mega paka np. 30-50szt. jak Wy sprzedajecie ubrania?

Gość torze
Wcale nie sprzedaję. Oddaję w różne miejsca: do sierocińca, do klubu emerytów (każda z pań wybiera sobie, dzieciom itp, co Caritasu W zależności jaki rodzaj ubrań i w jakim stanie

Gość fddffgghghgh
mi tez by sie nie cchialo sprzedawac, wole oddac po rodzinie albo do PCK, niz bawic sie w wystawiania na allegro, zdjecia, a pewnie i tak nikt nie kupi a prowizje trzeba bedzie zapłacic.

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ja daję cioci u cioci mamy taką rodzinną wymianę np mam bluzkę w której nie chodzę daję cioci ktoś przyjdzie i sobie np. zabierze albo ja pójdę i cioci da mi jakąś bluzkę nieraz np. bluzki wracają bo coś się w głowie przewróciło albo ktoś chudł ciocia to taki rodzinny darmowy lumpeks

Gość daje siostrze
ona sprzedaje i ma kase dla dziecka

Gość pełna garderoba
po rodzinie nie mam komu oddać bo to są rozmiary 34-36 pcv mi troche szkoda, bo tylko rozgrzebią a reszte do szmateksu wrzucą. spalić mi szkoda, a nie chcę, żeby mi się walały na strychu. tego jest z 10 worków 35l. załamka

Gość w bardzo dobrym stanie
wystaw pojedyńczo. Reszte w zestawie i raz dwa się tego pozbędziesz, tylko nie zapomnij uczciwie opisac wady jeśli takie są.