Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurwiona Laska

Faceci mnie wkurwiaja az przeklinam na ta mysl

Polecane posty

Gość Wkurwiona Laska

Boze, co z tymi facetami? Same potwory. Jestem normalna dziewczyna, ladna, zgrabna i z poczuciem chumoru a znowu na patafiana trafilam. Dlaczego faceci tylko udaja normalnych? Do kurwy nendzy, normalnie juz mam dosc. Nie pamietam kiedy plec meska ostatnio mnie uszczesliwila. I na dodatek nie wiedza co to znaczy szacunek, ani nawet dobre maniery. Mam dosc i tyle. Az sie zwiazkow odechciewa, chyba jak zostane sama do koncz zycia lepiej na tym wyjde niz sie uzerac z takimi gniotami.

Gość Uroczy Szymuś
To zacznij trafiać lepiej.

Gość torze
Żadna "normalna" dziewczyna nie używa takiego rynsztokowego słownictwa. I stara się korzystać ze słownika ortograficznego. "Normalnej" byłoby wstyd

Gość Uroczy Szymuś
Tutaj większość dziewczyn ma problemy z trafianiem. Kurwa może być zaczęła wybierać sobie partnera, biorąc pod uwagę jego cechy a nie trafiać. Tak jak trafiło się ślepej kurze ziarnko. A teraz łaskawie spierdalaj.

Gość Wkurwiona Laska
No wlasnie Lucy - o to mi chodzi. Wiem jakiego mezczyzny szukam a pozniej wychodzi ze taki mowi jedno a robi drugie po czasie. A do reszty krytykujacych, wytykajacych bledy ortograficzne i przeklenstwa, jesli was nigdy nic nie zdenerwowalo do stopnia w ktorym macie ochote rozszarpac swiat na drobne kawalki - nie wypowiadajcie sie prosze. Do "Kafeteria moj wirtualny..." opatentuj i bedzie Twoje okreslenie. Nie wymyslilas go wiec nie rosc praw ;) Szymus... Pisalam raczej w furii i nie zastanawialam sie szczegolnie nad roznica miedzy wyborem a trafem, zwlaszcza ze ostatnio mam wrazenie ze niezaleznie od wyboru, albo sie trafia albo nie.