Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukaj se na dworcu

pierś indyka wędzona na kanapki, kupiona w piątek, dziś obślizgła...

Polecane posty

Gość poszukaj se na dworcu

to jest normalne by tak szybko było niezdatne do jedzenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
wszystko jest normalne, zalezy tylko od przypadku i okolicznosci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sztysny eryk
nie to nie jest normalne ale ludzie sie na to godzą :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dla nowego pokolenia to jest
norma, niestety nie wiedzą, że żywność może być smaczna to jest poza ich możliwością percepcji, bo co zrozumie z bredzenia o wolności kto całe życie spędził w klatce ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość llPPPPPKDSisj
No tak, jeszcze więcej konserwantów do żywności chcecie, żeby kilka miesięcy taka szynka była zdatna do spożycia... A potem się dziwicie skąd te choroby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj se na dworcu
chociaż żeby jeszcze w supermarkecie, paczkowane było, to jakieś wytłumaczenie mam ochotę iść do mięsnego i rzucić im to w twarz, zapaszek nawet już ma...ciekawe czy jeszcze mają ten kawałek z którego mi krojono będę chyba łazić do jakiegoś w centrum miasta obleganego, tam chyba najprędzej świeże będzie chociaż chuj wie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj se na dworcu
a no jednak widzę, ze to normalne, że po 3 dniach z zakupionych rzeczy robi się ścierwo... chcę po prostu by mi sprzedawano świeże rzeczy a nie myto je w płynie do naczyń, to tak wiele? może 25zł za kg to nie jest astronomiczna kwota ale chyba wystarczająca by jakąś jakość to miało

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość llPPPPPKDSisj
Najlepsza wędlina w ogóle nie zawiera konserwantów i jest ważna 2 dni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj se na dworcu
wydawało mi się, że jeśli coś się wędzi to po to by było trwalsze niż 2 dni, tak to ja sobie mogę co 2 dni schab na kanapki piec, ba a i tak dłużej będzie świeży

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalaaaaaaaa
JA gdy kupie wedlinę w plastrach,na drugi dzień mam pozwijane plasterki.Kiedys wedlina spokojnie polezała kilka dni a teraz :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×